A+ A-

A masszőr 2. rész

P.-nek jó napja volt, a munkája remekul sikerult, ráadásul a késésért se tolták le annyira, mint ahogy várta.Kocsit is tudott szerezni s a megrendelokkel is minden simán ment: lelkesen elfogadták a grafikáit így cége két újabb szerzodést köthetett.Este szerzett egy kis benzint és a kocsit is hazahozta.
De csak nem tudta elfelejteni a reggel történteket. Mondjuk nem is nagyon akarta. Vagy igen? Õ se tudta volna megmondani.Egyre csak az a bizarr - mert így lehiggadva bizarrnak gondolta - helyzet járt az eszében, amint meztelenul kuporog egy autó hátsó ulésén, miközben teljesen felkínálja magát. És egyszeruen nem értette, hogy lehetett annyira kellemes és jó. Eddig sose gondolt arra, hogy ilyen formában is ki tud elégulni,valahogy eszébe se jutott.Igaz feleségével már próbálkoztak a hátsó bejárattal és egyikojuknek sem volt negatív élményuk.De most fordított volt a helyzet: o lett az akinek a fenekébe hatoltak, o volt az "áldozat".Sose gondolt bele, vajon milyen érzés lehet V.-nek a szeretkezés ilyen formája, de most átélte. Sot mi több! Élvezte!És ez volt az amit nagyon nehezen ismert be magának: igenis élvezte.
És a másik: megkótolta saját spermáját. Õ is férfi volt, erosen felizgult attól ha olyan jelenetet, képet, filmet látott,ahol a no a szájával elégítette ki a férfit és teljesen természetesnek vette, hogy a no szereti ezt.Most o is kipróbálhatta, megízlelte, milyen is ez az egész. Ez volt az amire a feleségét még nem tudta rávenni: úgy elégítse ki orálisan, hogy a magját is lenyeli. A reggeli eset meggyozte arról, hogy nem elviselhetetlenul rossz dolog, így a lelke valamelyest megnyugodott, hogy nem olyasmit szeretne a feleségétol, ami rossz.
Kicsit sajgott a feneke, de nem volt vészes. A napközbeni teendoi végul teljesen elfeledtették a problémát,és este mikor ment hazafele eszébe se jutott.
Csak este mikor a furdokádban ult, akkor érezte ismét, hogy egy kicsit érzékeny. Ujjával óvatosan megtapogatta az ánuszát és érezte hogy egy kicsit mintha meg lenne dagadva, de lehet hogy csak képzelodött.Amint az ujjával birizgálta a rectumát, újra felelevenedtek a reggel történtek.Pénisze lassan merevedni kezdett, felállt a kádban, beszappanozta ujját és újra a fenekéhez nyúlt. Most már tudja milyen érzés amikor oda benyúlnak neki, már csak az érdekelte, hogy milyen az amikor a saját ujjával hatol be.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 07. 16. csütörtök 06:41
Nagyon jó!
#3 A57L 2013. 11. 29. péntek 05:51
Nagyon jó.
#2 papi 2013. 08. 24. szombat 13:58
Alakul!
#1 Törté-Net 2005. 05. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?