A+ A-

Nyár Hidegpatakon 5. rész - Petra Mesél

Fontos Megjegyzés: Kitalált történet! MESE!
A kissé későn elkészült ebéd befejezése után a tábor lakói már nem mentek vissza a tópartra fürödni, mert az egyre erősödő szél és az égen tornyosuló sötét fellegek gyors nyári vihart ígértek. Késő délután volt már, mikor hatalmas dörgés közepette az eső megérkezett. Hatalmas cseppekben zuhogott hosszú perceken keresztül, aztán erejét kiadva elcsendesedett és lassan csepergett tovább. Estére sem akart abba maradni, így amikor mindenki nyugovóra tért, álmukat a tető cserepeire hulló esőcseppek monoton kopogása tette még mélyebbé.
"Szerény Zsuzsika" szerette ezt az időt: ilyenkor esett igazán jól elfészkelni magát a puha takarók közzé az ágyába és durmolni reggelig. Feri ezen az estén nem ment kártyázni, ám szerencsére Petra sem jelentkezett. Mire a tanárnő a zuhanyzásból csurom vizes hajjal visszaérkezett, Feri már az ágyában feküdt és valami ponyvaregényt olvasott. Amikor a tanárnő jelezte, hogy átöltözne, diszkréten elfordult és úgy olvasott tovább. A tanárnő ledobta a vizes fürdőköpenyt és lázasan kutatni kezdett tiszta fehérnemű után, ám ezt a gyors igyekezetet most másodpercek alatt kiszorította az a másik érzés: az izgalom, hogy, ismét a férfi közelében meztelenkedik.
Mintha csak a sorsot kívánná provokálni, abbahagyta a pakolászást és felegyenesedett. Volt valami izgalmas abban, ahogy felrúgta az anyja által emelt erkölcsi szabályokat. A törölközőért nyúlt és a haját kezdte törölgetni. A mozdulattól mellizmai megfeszültek és a két gyönyörű melle határozottabban elődomborodott, olyan hatást keltve, mintha a férfi felé kínálná őket. Félt, hogy a férfi megfordul és felfedezi a meztelenségét, ugyanakkor éppen ez volt az a dolog, amely leginkább felizgatta a szituációban. Ahogy lepillantott emlői ringó gömbjeire, láthatta az addig nyugodt mellbimbóit kidomborodni. Letette a törölközőt és ujjai közzé csippentette őket. Feltörő sóhaját alig tudta visszafogni, majd megrettenve attól, amit művel, gyorsan -úgy ahogy volt, pucéran- bebújt az ágyába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.67 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 05. 24. szombat 05:47
Nagyon tetszik
#6 A57L 2014. 04. 6. vasárnap 10:45
Kiváló írás.
#5 izmos22 2013. 07. 20. szombat 09:40
ez is jó lett
#4 tiborg 2011. 11. 7. hétfő 03:57
ez izgi .....
#3 sihupapa 2009. 09. 23. szerda 04:04
isteni
#2 Jenő 2006. 04. 26. szerda 23:04
Hol a folytatás?
Folytatást akarunk!
#1 Törté-Net 2005. 05. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?