A+ A-

Balázs az operatőr

- azaz ahogy levideózta novére és barátja szexelését
Ágnes mindig is szeretett minden újat kipróbálni, különösen, ha a szexrol volt szó. 11 éves korában vesztette el szüzességét, 21 éves korára pedig már sok mindent kipróbált. Monogámnak egyáltalán nem volt mondható, ha volt is olyan idoszak, amíg csak egy pasival járt, az nem tartott tovább egy-két hónapnál. Persze nem volt sok nehézsége felszedni a pasikat középtermetu vékony - de nem deszka jellegu - nagymellu lány volt o, akit úton-útfélen megnéztek, leszólítottak a férfiak. Fekete közepesen hosszú haja, óriási szempillái és kékes árnyalatú szeme vonzották a pasikat.
Ágnes azon lányok közé tartozott, aki nem csak csinálni szerette a szexet, hanem nézni is. Sot legjobban azt szerette, ha saját dugásait nézheti meg újra és újra. Volt olyan, hogy egy pasijának megmutatta a fotókat, amiket egy korábbi pasival készített szex közben. Próbálkozott videóval is, de nem sok sikerrel, általában az aktus fele hiányzott a felvételrol, vagy nem volt látható, ráadásul mindig a legizgalmasabb része.
Az utóbb idoben egy 28 éves pasival - Andrással - kefélt, aki nagyon bírta a szexet, napjában és egymás után is többször, de Ágnes egyre nehezebben élvezett el, ezért gondolta ki, hogy fel kell vennie legalább néhány dugást, hátha azt nézegetve nagyobbakat fog élvezni, mert azért így 21 évesen még nem érezte kielégítve magát. András magas, kisportolt, eros testalkatú, barna hajú férfi volt.
Ágnesnek volt egy 3 évvel fiatalabb öccse - Balázs, amolyan igazi kis-öcsi, nagyon félénk, és szinte mindenben Ágnes ellentéte. Úgy tunik hatott Ágnes nevelése. Ágnes már 5-6 éve mindig elmesélte öccsének, hogy milyen kalandjai voltak, össze is hozta Balázst kétszer is egy-egy barátnojével, de Balázs inkább beszélgetett velük, mint sem dugott volna, így Ágnesnek kezdett ciki lenni barátnoi felé, azok Ágneshez hasonló vérmérsékletuek voltak. Pedig Balázs sem volt csúnya, Ágnesnél kicsit magasabb, kisportolt fekete rövid hajú srác volt o, és szoros pólói jól elohozták széles, izmos mellkasát
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 sztbali 2017. 12. 3. vasárnap 13:22
Jó történet.
#3 A57L 2016. 09. 23. péntek 05:48
Érdekes olvasmány.
#2 Sasha 2005. 04. 30. szombat 11:47
nekem jobban bejönnek az olyan sztorik, amit az egyik résztvevő mesél és nemilyen dokumentlista stílusban van írva. A sztori jó, de gyenge a fogalmazás
#1 Törté-Net 2005. 04. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?