A+ A-

A masszőr 1. rész

P. korán kelt reggel. Sietve szedte össze ruháit, nem akart elkésni a munkahelyérol. Másodpercek alatt magára kapkodta a nadrágot, az inget, gyorsan berobogott a furdoszobába és megborotválkozott.Utálta ezt a reggeli hercehurcát a szorszálakkal, szíve szerint hagyta volna noni, de felesége nagyon nem szerette mivel bármikor intim közelségbe kerultek mindíg arra panaszkodott hogy szúr.
P imádta feleségét ezért szó nélkul csinálta végig ezt a mindennapos tevékenységet.Egy hajtásra kiitta a kávéját, amit meg is bánt rögtön mivel a forró fekete végigégette a száját és a nyelvét.
-Huh...- nyögött fel fájdalmasan.
Gyorsan fogat mosott, majd belopódzott a hálóba és egy csókot lehelt felesége arcára.
-Szia este jövök-suttogta
-Szia Drágám-felelte halkan V. -Nagyon vigyázz magadra! És este tudod... megígérted...-próbál mosolyogni V., majd lassan megsimogatja férje nadrágját.
-Persze, már alig várom,...de most mennem kell-mondja P. és egy hosszú nyelves csók után kiszabadította magát felesége karjaiból majd kisietett a bejárati ajtóhoz. Leemelte kulcsát a kis fa tartóról, kezébe vette ernyoét ,majd kirobogott a lakásból.
Mikor leért a kocsihoz, csalódottan állapította meg, hogy nem tud olyan gyorsan elindulni, mint ahogy tervezte, ugyanis legalább 20cm hó esett az éjszaka.
-Oh a francba!-káromkodott, majd szélvész gyorsasággal kinyitotta, legalábbis megpróbálta kinyitni a csomagtartót.Nem ment.Akkor eszébe jutott, hogy a kesztyutartóban is van egy hókaparó.
Gyorsan kinyitotta a vezetoulés ajtaját és kapkodva matatott a kis zárral.Egy csomó felesleges , legalábbis ebben a pillantban P. számára szukségtelen, kacat esett ki a szuk helyrol, de a kaparonak semmi nyoma.Duhosen kotorászott , majd végre ujjaival megérintette a kemény muanyag kaparót.Kihúzta és azonnal nekiesett a szélvédonek.
Pár perccel késobb az uveg tiszta lett, és P. gyorsan beugrott a kormány mögé,majd rakétasebességgel beindította a motort.Amennyire a havas út engedte gyorsan kikanyarodott a ház elotti parkolóból. Hosszú út várt rá, legalábbis ilyen idoben. Csak 20 km-re kellett eljutnia, ugyanis a szomszéd városban dolgozott, mint reklámgrafikus.Általában busszal szokott menni, de ma a nap folyamán ki kell mennie két megrendelohöz is, ezért döntött a kocsi mellett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2017. 03. 7. kedd 16:17
Nemrossz
#6 feherfabia 2015. 07. 16. csütörtök 06:27
Egész jó!
#5 A57L 2013. 11. 29. péntek 05:51
Egész jó.
#4 papi 2013. 08. 24. szombat 13:57
Jó bevezetés az igazira.
#3 cirmi imperátor 2009. 12. 11. péntek 15:26
én is már voltam hasonlón.nagyon kellemes.habár a seggembe nemtettek semmit,illetve a saját ondómat sem kellett megnyalnom :P
#2 Alex 2009. 12. 11. péntek 07:22
Jó a történet. Le is töltöttem mind
a nyolc részt bár azokat még nem ol-
vastam. Ha olyan jó mint ez megéri
elolvasni.
Te raktad fell ennyi sift enterrel?
Vagy a szerkeztők? Nem győzöm javíta-
ni.
#1 Törté-Net 2005. 04. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?