A+ A-

Ima

Tina teljesen ledöbbent. Azt már eddig is tudta barátnojérol, hogy vannak fura dolgai, hiszen ezeken alapult barátságuk is, de Erica újra és újra eloállt valami újabb orültséggel. Általában csak olyan dolgokkal jött, amivel a két lány megdöbbenthette az utca embereit. Egyszer egy nyári napon például séta közben csak annyit mondott Tinának: "Kövess!", majd még, mielott az kérdezhetett volna, Erica rohanni kezdett a járdán, ügyesen lavirozott el a járókelok közt, kitárt karokkal, kanyarodáskor derékban elorehajolva, mint amikor kisgyerekek repülogépet utánoznak játék közben. Mindeközben Erica teljes erobol visított. Tina amint rájött, hogy szeles barátnoje ismét fel akarja hívni magára a figyelmet, azonnal követte ot. "Majd ha megálltunk, ráérek megbánni, amit tettem." - gondolta. A három év alatt, mióta Erica volt legjobb barátnoje, több ilyen dolgot is véghezvittek, és mindig élvezték a megdöbbent emberek arckifejezését, hangos kiabálásukat, vagy akármilyen reakciókat.
De most nem voltak emberek, nem volt senki aki lássa oket. Nem is kellett volna, hiszen éppen azt használták ki, hogy Tina szülei nincsenek otthon. Öccsét, az ötéves Markot kísérték el osztálykirándulásra. A két barátno azonnal megbeszélte, hogy kihasználják az üres lakás elonyeit, és Erica nem sokkal dél után megjelent Tinánál egy pornóvideóval és egy doboz cigivel. Már mindketten láttak pornót, de csak egy-egy képet valamelyik újságból, vagy egy percnyi jelentet Erica apjának pornógyujteményébol. Azt is lehallkítva lesték csak meg Ericáék nappalijában, aztán gyorsan kikapcsolták, és visszadugták a kazettát a szekrénybe, ahol ráakadtak. Akkor Erica szülei is otthon voltak, most itt volt az ideje, végignézni a filmet.
Az elso jelenetben egy olasz férfi találkozott egy eltévedt turistával, és felajánlotta neki, hogy kocsin visszaviszi a hoteljéhez. Csakhamar leállt azonban az út szélére, és szexelni kezdett a lánnyal. Tina érezte a bizsergést belülrol, és tudta, hogy felizgult. Szeretett volna nemi szervéhez nyúlni, és megdörzsölni azt. De Erica jelenlétében ezt még óvatosan sem merte megkockáztatni. Összezárt combokkal figyelte a képernyot, és ahogy fokozódott benne a vágy, ajkába is beleharapott. Erica azonban megdöbbentette.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.83 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 12. 1. hétfő 08:32
Nem tetszett.
#4 genius33 2012. 11. 11. vasárnap 08:05
Nekem tetszett smile Ámen! nyes
#3 masi 2005. 04. 26. kedd 11:31
Tök szar!
Minek kell egy szép történetet egy pszihopatással elrontani
#2 Én 2005. 04. 25. hétfő 16:24
Zavaros
#1 Törté-Net 2005. 04. 24. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?