A+ A-

Nagybátyámmal...

Vikinek hívnak és ez a történet 14 éves koromban történt. Feltűnően szép lány voltam már akkor is. Aranyos arc és a sportolástól elég jó alakom lett. Akkoriban már e melleim sem voltak kicsik a velem egykorú lányokhoz képest nagyok voltak. Mint minden ilyen korú lánynak kemények és feszesek voltak. A családunkba sosem volt tabu téma a meztelenség. Otthon már kis korunk óta meztelenül voltunk. Én már kicsinek is nagyon szerettem ezt. Így aludtam, napoztam néha anyuval együtt. 11 éves koromban jelent az első szőrszál a puncimon. Már akkor eldöntöttem, hogy nem szeretném ha szőrös lenne. Anyué sem volt az. Megkérdeztem tőle, hogy mi lenne ha leborotválnám a puncimról a szőrt. Azt mondta, hogy csak nyugodtan úgyis szebb úgy.
12 évesen fedeztem fel, hogy ha a lábam között dörzsölgetem magam akkor nagyon jó érzés. 14 születésnapom előtt egyszer egyedül maradtam otthon. Anyu és apu elmentek vásárolni. Nem tudtam mit csináljak. Úgy döntöttem videót nézek. Bementem anyuék szobájába leheveredtem az ágyra és bekapcsoltam a videót. Meglepetésemre egy pornó film volt benne. Elkezdtem nézni. Két férfi egy lánnyal játszadozott. Először azt tudtam meg pontosan mi is az a szopás. Mit is kell olyankor csinálni. Utána az egyik férfi bedugta a lány puncijába a farkát a másik meg a fenekébe. Ez meglepett egy kicsit. Annyira felizgatott a film, hogy elkezdtem simogatni magam, és igen gyorsan elélveztem.
Nem sokkal később hazajöttek anyuék. Nem hallottam, hogy bejöttek. Anyu egyszer csak belépett a szobába. Olyan váratlanul ért a dolog, hogy még meglepődni sem volt időm. Odajött hozzám adott egy puszit és azt mondta "látom megtaláltad a filmet". Majd kiment én értetlenül néztem magam elé és nem értettem a dolgot. Felkeltem és egy zsebkendővel megtöröltem a puncim, majd kimentem a szobából. Anyu és apu éppen elpakolták a bevásárlásban vett dolgokat. Adtam apunak egy puszit és mondtam, hogy kimegyek a kertbe napozni. Anyu azt mondta erre, hogy jó mindjárt jön ő is. Kimentem lefeküdtem az egyik napozó ágyra és élveztem ahogy a meleg napsugarak csiklandozzák a bőröm. Nem sokkal később megérkezett anyu is. Lefeküdt a mellettem lévő napozóágyra. Öt perc napozás után megszólalt. Azt mondta direkt hagyták a kazettát a videóban. Tudták, hogy úgy is ott videózok majd és úgy gondolták itt az ideje megismerkednem ezekkel a dolgokkal. Még azt is mondta, hogy ha van kérdésem, nyugodtan tegyem fel. Ezután egy órát beszélgettünk. Mindent megkérdeztem, ami érdekelt. Elmondta, hogy a popsi szex előtt ki kell mosni magam ha majd egyszer ki akarom próbálni. Azt is elmondta, hogy hogyan kell azt csinálni. Elmondtam neki, hogy már régóta elégitem ki magam. Azt mondta tudja mert már látta amikor simogatom magam, de ezzel nincs is semmi baj. Beszéltünk a fogamzás gátlásról. Ezzel nem volt gond, mert menstruációs problémák miatt már 13 évesen szedtem fogamzásgátlót.
Eljött a 14. születésnapom. Sokan voltunk. Barátok meg a család. Ott volt a nagybátyám is. Ő apu öccse volt. 38 éves volt és egy nagymenő céget vezetett. Mi sem voltunk szegények de ő mindenkin túltett. Egyébként őt Tibinek hívták. Nagyon szerettem, mert humoros volt és mindig nagyokat beszélgettünk. Megkaptam az ajándékokat mindenkitől. Tibi azt mondta, hogy még pluszba azt tudja felajánlani, mivel kitűnő lett a bizonyítványom elvisz háromhétre a tengerre hajókázni az új hajójával. Ennek nagyon örültem, mert imádtam a tengert. Egy héttel később indultunk. Eljött értem, bepakoltunk a kocsiba és indultunk is. Anyu és apu csak annyit mondott, hogy fogadjak szót Tibinek. Mondtam, hogy olyan leszek, mint egy kisangyal. Elindultunk a repülőtérre onnan elrepültünk Bahamákra. Megérkeztünk. Nagyon szép hajója volt és jó nagy. Bepakoltunk én egyből le is zuhanyoztam és lefeküdtem aludni. Tibi intézte az úttal kapcsolatos dolgokat, és ahogy hallottam egy két órával később ő is lefeküdt a másik hálófülkébe. Reggel ringatózásra keltem fel. Egyből tudtam, hogy elindultunk. Felkaptam a bikinimet. Nem volt túl nagy az a tipikus alig takar valamit tangával bikini volt. Felmentem. Csodálatosan sütött a nap és gyönyörű volt a tenger. Tibi a kormánynál állt. Odamentem hozzá és adtam egy puszit neki. Egyből meg is jegyezte milyen szép fürdőruhám van. Mondtam neki, hogy köszönöm. Körülnéztem. Sehol nem látszott más hajó. Imádtam ezt a szabadságot. Megkérdeztem zavarná e, ha kifeküdnék napozni. Az mondta, hogy csak nyugodtan de le ne égjek. Még az is megkérdeztem, hogy az zavarná e, ha levenném a bikinim is. Nem szeretném, ha csíkos lennék. Gondolkodott majd egy mosollyal az arcán azt mondta, nem zavarja egy kicsit sem. Levettem a bikinim és előre mentem a hajón. Kifeküdtem és élveztem a napot. Kis idő múlva megkérdeztem bekenné e a hátamat naptejjel. Odajött és asszírorva bekente a hátam. Nagyon jól esett. Amikor úgy éreztem, hogy a hátam eleget sült megfordultam. Bekentem magam elől is naptejjel. Pontosan Tibi előtt napoztam így mindent láthatott. Megkérdeztem től ő miért nem veszi le a nadrágját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (94 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2017. 11. 7. kedd 04:10
Az utolsó mondat felesleges volt, mert teljesen nyilvánvaló! Különben közepes.
#11 sztbali 2017. 05. 17. szerda 20:06
A jók közé tartozik.
#10 deajk2008 2015. 03. 26. csütörtök 06:55
imádom a családon belüli szeretkezéseket 10p...folytasd
#9 zsuzsika 2014. 09. 6. szombat 11:30
Közepes.
#8 A57L 2013. 08. 21. szerda 03:48
Elég jó.
#7 genius33 2013. 04. 19. péntek 07:27
Szupi smile
#6 Pontifex 2009. 06. 19. péntek 10:56
Az "utóirat",úgy vélem,fokozottan igaz!!!
#5 sihupapa 2008. 10. 2. csütörtök 01:21
gondoltam
#4 XXX 2007. 04. 3. kedd 20:38
Pontosan miröl is szol a storry mert a bemutatoból nem derül ki
#3 Mz/X 2005. 04. 23. szombat 11:56
A történet jó, de szerintem egy kicsit összecsaptad, így csak 7 vagy 8 pont lesz...
#2 abrakadabra 2005. 04. 21. csütörtök 19:26
hm, több részletesség és jó lesz! 6 ponty!
#1 Törté-Net 2005. 04. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?