A+ A-

A pillanat muve

Biztos mindenkivel előfordult már, hogy olyanról álmodozott, amit nem mert megvalósítani. Az viszont már szerintem jóval kevésbé, hogy az álmok valóra váltak. Ez most nagyon fellengzősen hangzik, de ennek a sztorinak is egy ilyen álom a mondanivalója.
A szexualitás nagyon szorosan hozzátartozik az emberhez, legyen az fiú-e vagy lány. Ez eredendően bennunk van, hiszen néha az ösztöneink vezérelnek minket, amelyeknek a célja szaparodás. És itt vagyunk mi, gondolkodó emberek, akiknek a szex mindig is központi szerepet játszott az életében. Kinek erősebben vezérli életét az erotika, kinek gyengébben; egy biztos mindenki szereti. És néha igényli a változatosságot.
Sokszor álmodozom olyan dolgokról, amik túl merészek ahhoz, hogy azt merjem mondani a páromnak: valósítsuk meg. Az agyamban repkednek a gondolatok, amelyekben kulönböző erotikus helyzeteket élek meg, de ezek közul csak keveset tudok megvalósítani. Nem azt szeretném ezzel mondani, hogy szexhiányom van, csak azt hogy vannak olyan vágyálmok, amelyek a párom erkölcsi, vagy egyéb gátjaiba utköznek és ezért megvalósíthatatlanok. Magammal sem vagyok tisztában, lehet hogy csak egyszeruen a párom kulönböző tulajdonságait okolom azért, hogy nem élhetem meg a szexuális vágyálmaimat. Vagy lehet hogy ez az egész mégsem olyan lehetetlen? Lehet hogy csak egyszeruen egy megfelelő alkalom és helyzet kell ahhoz, hogy az ember bevállaljon valami olyasmit, amit a lelke mélyén szívesen kipróbálna, de nem mer. Talán az a pillanat szukséges, ami átlendít azon a gáton, amelyet a gondolkodó,lelkiismeretes elmém támasztott az ösztönös, szexuális vágyaim elé?
A helyzet sokak számára ismerős lehet. Albérlet, három szoba, az egyikben egy lány - a volt barátnőm barátnője - a másikban egy fiú, a harmadikban én. Néha nagyon átkoztam a helyzetet; miért van az hogy egyutt kell élnem számomra két idegen emberrel, akikkel csak az köt össze, hogy egyutt kell kifizetnunk a lakás rezsijét? Miért nem tud a magyar ember olyan szinten élni egy átlagos kerestből, hogy saját lakást bérelhessen? Minden zavaró volt ebben a szituációban: reggelente, esténként várni a furdőszobára, a konyhára, odafigyelni arra, hogy ne rohangáljon alsóban, vagy pucéran -pedig néha milyen szívesen megtenném , főleg nyáron -az ember a lakásban, visszafojtsa a szeretkezés közben vágysikolyokat, , szégyellje magát a kihallattszó cuppogó hangok miatt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 06. 28. szombat 05:55
Tetszett és a folytatás?
#4 A57L 2014. 05. 20. kedd 05:46
Nem tetszik.
#3 papi 2014. 02. 18. kedd 05:30
Egész jó
#2 pergament 2005. 05. 19. csütörtök 16:01
ötletes, az elején nagyon aktuális és sokakat foglalkoztató kérdések....
#1 Törté-Net 2005. 04. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?