A+ A-

Roland

Van egy szám, aminek a kezdo sora így szól: "Ami nem lehet a tiéd, mindig az kell". Rám most pontosan ez illik. Talán nem pontosan úgy írom le, ahogy történt, de megpróbálom.
Egy januári délutánon beszélgettem a fogadott bátyámmal, Duduval Rolandról, aki nekem nagyon tetszett, sot talán éreztem is iránta valamit és hát Duduval megbeszéltük, hogy szombaton nála alszunk. Másnap iskolában megkérdeztem Barbit, a legjobb barátnomet, hogy nem-e alszik o is Dudunál. Sajnos szombaton nagyon fáradt volt, így csak én voltam ott egyedül lány. A srácok közül ott volt még Fenyo, Gyuri, Dudu na és Roland...Bárcsak o ne lett volna ott... Egész éjjel filmet néztünk, srácok játszottak gépen, én meg már nagyon unatkoztam és álmos is voltam. A vége az lett, hogy én Roland hasán aludtam el és közben simogatta a kezem.
Még félálomban hallottam, ahogy Dudu és Roland beszélgettek arról, hogy aranyosan alszom, és dudu megkérdezte Rolandot, hogy mért nem jár velem, amire o csak azt mondta: "Nem tudom, majd késobb". Ez a mondat még mai napig bennem él és nagyon örültem neki. Legközelebb csak hétvégén találkoztam vele, de "kicsit" olyan volt, mintha nem is akarna semmit. Aztán szombatonmegint kitalálták, hogy aludjunk Dudunál...Én tudtam, hogy úgysem engednek megint anyumék, de azért Dudu "átrángatott" hozzájuk. Elég sokáig gyozködtek, hogy menjek be, be is akartak vinni, így inkább bementem. Hazafelé gondolkoztam, hogy mit mondjak szüleimnek és kitaláltam, hogy elmesélem nekik, hogy Barbi és Attila lehet, hogy szakítanak és megkért, hogy aludjak nála...Tudom nem szép dolog hazudni, csak hát beleszerettem Rolandba...és mint tudjuk a szerelem elvakít...
Nagyon kibuktam, hogy nem mehettem vissza, de a végén velük msn-eztem. Még Rolanddal is és nagyon sajnálta, hogy nem aludhattam ott. Hétközben megint nem történt semmi...Dudu mondta, hogy lesz valami szülinapi buli szombaton és menjek én is rá. Anyuék el is engedtek, de szombatra már semmi kedvem nem volt hozzá. Fenyovel msn-eztem és elmondtam neki, hogy semmi kedvem nincs a bulihoz, pedig már elengedtek. O poénból mondta, hogy aludjak Rolandnál, amit kicsit gúnyosan, hogy o nem rajongana az ötletért elvetettem,mint megoldást. Egyébként, mint kiderült Roland és Gyuri is ott voltak, és Roland mondta, hogy menjek én is billiárdozni, és Gyuri meg, hogy vigyek még 1 csajt. Gondoltam végülis miért ne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 1.91 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 10. 2. csütörtök 07:13
Ez tényleg gyenge.
#2 MMMM 2005. 04. 17. vasárnap 09:45
Hát nem semmi egy darab **** az egész ha lenne 0 pont azt adnék rá igy marad az 1 p
#1 Törté-Net 2005. 04. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?