A+ A-

Este van

Este van. Csak a csillagok, és a telihold fénye világítja be a csendes utcákat. A gyertyák nem tudják megtörni a szobát uraló félhomályt. Évi ott áll az ágy mellett, s a nyitott ablakon bámul ki. Nincs rajta más, csak egy fekete selyem bugyi, s egy selyem ing. Szíve hevesen ver, mert tudja, Péter ott áll mögötte, s tudja mi fog most történni. A levegot valami különös, lükteto fülledtség uralja. Egy apró izzadtságcsepp indul meg lefelé Évi arcán, amit csak az ablakon beszálló huvös, lágy szello állít csak meg. Lehunyja a szemét, s egy pillanatra megnyugszik. De a pillanat elszáll, ahogy Péter keze lágyan megérinti a csípojét, s apró, óvatos mozdulatokkal elindul a combja, s a feneke felé. Apró sóhaj a válasz. Évi teste pillanatok alatt libaborössé válik, mellei megkeményednek, s mellbimbói meredten hozzásimulnak a selyem lágy anyagához. Bore érzékenyebbé vált, s a selyem simogatása különös izgalommal tölti el.
Egy újabb sóhaj a válasz, ahogy Péter másik keze óvatosan az ing alá nyúl, s végigsimogatja a lány hasát, szépen lassan haladva felfelé. A fiú ott áll közvetlen mellette, s ekkor Évi enyhén hátradol, s a két test egymáshoz simul. Az ingen át érzi, hogy párja szíve még az övénél is hevesebben ver. Fejét hátrabillentve Péter vállára ejti, s így csókolgatja a nyakát. Közben már mindkét keze az izgalomtól még mindig feszes melleit simogatja. Egy hirtelen ötlettol vezérelve a fiú egyik keze lecsúszik a lány bugyijára, s azon keresztül ingerli a punciját. Ekkor Évi hirtelen megfordul, s megfogja a fiú kezeit.
- Még ne, korai. - lihegi izgatottan.
S a kezeinél fogva magához húzza Pétert. A két test teljesen összesimul, érzik egymás szívverését, s hosszú, forró, vágytól édes csókolózásba merülnek. Nyelvük virgonc csatározásba kezd, míg a csók teljesen ellágyul, míg már csak az ajkaik simulnak egymáshoz. Mikor az ajkak végre elválnak egymástól, a két test is eltávolodik. Péter az ing felé nyúl, s az nem ellenkezik: a legkisebb erokifejtésre is kigombolódik. Végül az ing halk suhanással a földön landol. Péter most látja szerelmét eloször így. Mindig is tudta, hogy gyönyöru mellei vannak. Évinek sosem volt melltartóra, szilikonra szüksége, hogy dekoltázsa izgató legyen. Feszes bore a fiúhoz simul, ahogy a lány ismét magához húzza a fiút.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.22 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2013. 07. 10. szerda 10:59
Ha Évi nem dobja ki,akkor megérdemli.
#3 papi 2013. 07. 10. szerda 10:33
Az ilyen pasinak le kellene vágni a pöcsét, ugy sem használja
#2 genius33 2013. 03. 26. kedd 09:37
Fuhh...
#1 Törté-Net 2005. 04. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?