A+ A-

Egy hétköznap este

Unalmas hétköznap este van. Ülök a nappaliban a fotelban, ölemben a laptop, olvasom a híreket és a fórumokat. A háttérben duruzsol a TV, a gyerekek éppen elaludtak a szomszéd szobában. Kedvesem is befejezte tennivalóit számítógépénél, átjön, leül az átellenben lévő kanapéra. Fáradtnak látszik, már hálóing van rajta. Visszabújok a képernyőbe és falom tovább a betűket.
Egyszer csak arra figyelek fel, hogy a Kedves megmozdul. Egy villanásra odanézek, de tekintetemet már nem tudom többé levenni róla. Bal karja besiklik a hálóing alá és markába fogja formás cicjét, a jobb kezét a térde belső oldalán pihenteti meg. Egy pillantás múlva már nyílnak is a térdek, s felsejlik rejtekhelyéről frissen borotvált cicusa. Szemei zárva vannak, arcán fáradtsággal vegyes nyugalom. Érzem, ahogy a laptop egyre kényelmetlenebbé válik, leteszem az asztalra, de közben a szemem nem veszem le az imádott nőről. Látom, ahogy a keze finoman elkezd felfelé kúszni a belső combján, aztán megáll egy kicsit, mintha gondlkodna, hogyan tovább, végül érzékien végigsimítja csodás, hosszú hasadékát, egészen a popsitól a szeméremdombig. Drágám arcán már nem látszik a fáradtság. Észreveszem, hogy bal kezének ujjai lassan köröznek a bimbó körül. A nadrágom olyan szűk lett, hogy elkezdem kigombolni, helyet adva a természet akaratának. Jobb kezével belemarkol dombocskájába, majd mutatóujja besiklik a rés felső csücskébe, ahol elkezd leheletfinoman mozogni. Drágám sóhajt egy nagyot, de a szeme még mindig csukva van, arca közben izgatottá válik. Imádom ezt a nőt! Muszáj levennem a nadrágot, s miközben nesztelenül közelebb lépek Hozzá, észreveszem, hogy a kikandikáló cicanyelveken csillog kéjnedve.
Próbálom Őt megérinteni úgy, hogy ne ijesszem meg, óvatosan megsimítom arcát, mire hirtelen kinyitja a szemét. Ott állok előtte égnek meredő férfiasságommal, úgy tűnik, mintha hirtelen azon gondololkodna, hol is van.
- Édesem, bemenjünk a hálószobába? - kérdezem, mire megszorítja dákómat és azt mondja: - Menjünk, kívánlak!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 11. 30. vasárnap 08:16
Nem rossz.
#2 listike 2014. 02. 25. kedd 06:51
Nagyon szép.
#1 Törté-Net 2005. 03. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?