A+ A-

Marcipánrózsa

Selyemmel kötötte be a szemét, úgy vezette be a szobába. Gyengéden karját fogva irányította maga előtt. Mikor az ágyhoz értek levette a kendőt. A látvány csodálatos volt. Apró mécsesekkel borította be a szobát, az ágyra rózsaszirmokat szórt és marcipán rózsákat. Egyszerűen tökéletes volt. Az ámulattól nem jöttek szavak a torkára. Csak nézte a meglepetést, mintha legszebb álma vált volna valóra. Érezte, hogy hátulról átöleli és csókot nyom nyakára.
- Tetszik? - kérdezte.
- Csodálatos.. - suttogta, még mindig ámultan nézelődve.
A fiú végig fektette az ágyon, és fokozatosan megszabadította ruhadarabjaitól. Lassan előbújtak formás mellei, melyeket csókokkal borított, pici köldöke, formás lábai.Tejfehér bőre csillogott a félhomályban. Kezébe vett egy marcipánrózsát, és végigsimította vele testét. Végig húzta combjain, keresztül a hasán, át a mellei közt, majd az ajkain játszadozott. Finoman szirmonként a szájába helyezte és hagyta, hogy szétolvadjon benne. Simogatta a hasát, s szájával masszírozta kebleit. Följebb csúszott, a nyakát kezdte csókolgatni.
A lány teste már szinte égett a vágytól, sokat sejtető fehérneműje teljesen átnedvesedett, hamar feleslegessé vált. Óvatosan lehúzta róla. Nyalogatni kezdte forró, kéjtől duzzadó szemérem ajkait, majd egy mélyebben, egyre beljebb hatolt nyelvével. A gyertyák halovány fénye szinte teljesen elnyelte az apró sóhajok zaját. Illatuk beterítette az egész szobát. A lány már szinte remegett a kéjtől, hosszú, vékony ujjaival végig simította a fiú haját, majd lassan felhúzta ajkaihoz.
Megcsókolta, finoman segített megszabadulni ruháitól. Csillogó szemekkel néztek egymásra, majd a fiú egy erőteljes mozdulattal beléhatolt. Az apró sóhajokat csendes, de mélyről jövő nyögések váltották fel. Testük szinte egyszerre mozgott, szívük egy ritmusra dobogott. Csak lélegzetük hangjai törték meg a csendet. Egyszerre értek a csúcsra, mint egy álom beteljesedett.
Szorosan összebújtak, majd egymás karjaiban szenderültek álomra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 10. 1. szerda 11:26
Túl rövid.
#1 Törté-Net 2005. 03. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?