A+ A-

Ajándék

Bi-vel (Bianka) 2 éve járok, ez a történet a 20. születésnapomon történt, sosem érdekeltek ezelőtt az SM ill. bondage játékok, és tudtommal Bi-t sem, így nem is sejtettem, hogy milyen élményben lesz részem mikor kijelentette: "Születésnapodon olyan ajándékot kapsz amit sosem felejtesz el." Ezelőtt, már a kapcsolatunk kezdetén is igencsak intenzív szexuális életet éltünk, de csak mennyiség tekintetében. Bi egy 18 éves gyönyörű lány, (bár lehet, hogy elfogult vagyok) 173 cm magas, vörös hajú, zöldszemű, teste arányos, mellei átlagosnál kicsit nagyobbak, csípője ideális (mai napig nem értem, hogy sikerült egy ilyen gyönyörű teremtést megkapnom).
A megbeszélt helyen találkoztunk, őrajta egy edző cipő, egy bő nadrág és egy idomait igen csak kiemelő piros ujjatlan, enyhén mély dekoltázsú póló volt, szeretem mikor ezt a pólót viseli. Rajtam fekete edzőcipő fekete bő nadrág, és egy fekte póló volt. Oda lépet hozzám és a fülembe súgta: "Boldog szülinapot, szívem." Felnéztem az órás kivetítőre 2:02 perc, észrevette, hogy az órát nézem, és elmosolyodott. (kevés ember mondhatja el magáról, hogy a 20. születésnapja 2020. 02. 02. -re esik) Megkérdeztem: "Mehetünk?", mire bólintott.
Felmentünk a lakásomra, a lakást szegényes berendezés jellemzi, (mindig is funkcionális ember voltam) csak olyan bútorok amikre szükségem van, bementünk a hálószobába, a szoba 4*5 máter középen a falnál van a franciaágy, (melyhez sok szép emlék fűz, Bi-vel) mellette egy éjjeliszekrény, a plafonon pedig egy kis (5*5cm) és doboz van, ez vetíti ki a TV-t az ágyal szembelévő falra, a szekrények a falba vannak építve semmi sem utal arra, hogy ott lenének. Ekkor Bi huncutul mosolyogva a fülembe súgta: "Vetkőzz le és feküdj az ágyra." (meglepődtem általában én szoktam kezdeményezni, de betudtam a születésnapi ajándékomnak), megtettem. Ekkor Bi is nekivetkőzött, de a bugyiját magán hagyta, (a kedvencemet viselte: nagyon világos rózsaszín, egyszerű szabású tanga, egy masnival (olyan jó kislányos ártatlanságot adott neki). Még én hoztam neki mikor Amerikában voltam) ekkor elővett egy fekete selyemsálat és a szemem köré tekerte, nem láttam semmi, de nem is akartam érdeklődve vártam a fojtatást, fölém térdelt úgy hogy a hasfalam fölött volt a feneke ekkor végig csókolta a nyakamat és a fülembe súgta "Szeretlek", éreztem a forró leheletét az arcomon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 iouil 2007. 12. 2. vasárnap 15:37
Korrekt!
#4 nemfinnyas 2005. 03. 29. kedd 15:19
nekem tetszett folytasd a masik oldallal
#3 merlin 2005. 03. 26. szombat 21:01
ez nem s/m story hanem bondage, de ojan kategoria nincs
#2 Tóth Ottó 2005. 03. 24. csütörtök 09:35
Nem tetszik.
Kevés a szenvedés, az SM elem, és sok a bő lé.
#1 Törté-Net 2005. 03. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?