A+ A-

Szexbuli

Egyszer a neten épp a partnerkeresőt böngésztem, mikor egy számomra érdekes hirdetésre akadtam: "SZEXBULI! Olyan nőket és férfiakat keresünk férjemmel együtt, akik nem félnek bulizás közben egymás vágyait kielégíteni. Homo kizárva! Jelentkezzetek gyorsan, mert a maximális korlát 8 fő. Belépő 10.000 Ft... Még az e-mail cím és a jelentkezési határidő szerepelt a hirdetésben. Kapva kaptam az alkalmon, írtam egy levelet, benne az intim adataimmal, csatoltam egy fényképet, amin ruhában voltam, aktfotót még nem állt módomban készíteni. Az igazat megvallva nem is akartam, mert sajnos nem én álltam modellt az ókori görög szobrászoknak.
Másnap már jött is a válasz, benne az, hogy én vagyok a szerencsés hetedik, a négy férfi közül a második, a pontos cím és az időpont, ameddig még volt öt napom. Azt is közölték, hogy semmit sem kell vinnem, étel, ital, óvszer benne foglaltatik a belépő árában. Már csak az a fránya várakozás volt hátra. Esténként elalvás előtt mindig fantáziáltam egy kicsit a buliról, igazából még egyszer sem voltam ilyen jellegű összejövetelen.
Végre eljött a nagy nap. Nem csíptem ki magam, csak úgy hétköznapiasan öltöztem fel. A buli este kilenckor kezdődött, de én már - hála a tömegközlekedésnek - fél kilencre odaértem. Egy harminc körüli hölgy nyitott ajtót. Bemutatkoztam, erre ő beengedett. Bevezetett a nappaliba, ahol az ablakok előtt sötét függöny lógott. Középen egy dohányzóasztal állt, körülötte három ággyá alakítható ülőgarnitúra. Az egyikről a házigazda állt fel, kézfogással üdvözölve engem. Még csak hárman voltunk. Átadtam a belépődíjat, aztán beszélgetés és egy kis falatozás közepette vártuk a további vendégeket, akik kilencre meg is érkeztek.
- Remek! - kezdte a háziúr - Mivel mindenki megérkezett, kezdődhet a buli!
Én akárhogy is számoltam, csak heten voltunk. Négy nő és velem együtt három férfi. Épp rá akartam kérdezni, mikor bejelentették, hogy nem akadt elfogadható nyolcadik, ezért két férfinek meg kell osztoznia egyetlen hölgyön. Én nem bántam. A házigazda előállt a szabályokkal: Az első három órát kettesével fogjuk eltölteni, sorsolás alapján, majd utána egy óra szünet következik, azután jöhet a csoportos együttlét. Hogy szerencse, vagy sem, én kerültem be az egyik párba harmadikként.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.25 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 05. 2. péntek 06:33
Hol van a folytatás?
#3 sztbali 2013. 05. 16. csütörtök 15:56
Elmegy.
#2 genius33 2013. 02. 10. vasárnap 07:57
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2005. 03. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?