A+ A-

Még mindig szűzen...

Előre szólok, hogy hossz történet, és nem 5 perc átolvasni. De köszönöm, ha szakít rá időt.
Mikor e sorokat írom, még mindig szűz vagyok. Jelen pillanatban egy távkapcsolatban élek, de nem bánom, mert nagyon szeretem a srácot. De nem ez a lényeg. Inkább azt szeretném elmesélni, hogy milyen szexuális események történhetnek meg egy szűzzel. Némelyik egészen elképesztő, legalábbis szerintem.
Két pasim volt eddig, illetve egy, a másik az amolyan futókalandfélének lehet betudni, a harmadikkal meg most éldegélek együtt. Bár inkább úgy mondanám, hogy szeretnénk együtt élni, de kicsit nagyon is nagy a távolság. De nem vele kezdem a történetet.
Kezdeném az első pasimmal, akit az interneten ismertem meg, egy online társkeresőn. Sokat leveleztünk, aztán találkoztunk. Szerelem első pillanatra, részemről biztosan. A kapcsolat mindössze 7 hétig tartott, és majdnem olyan ritkán láttuk egymást, mintha a világ másik végén lakott volna, pedig talán másfél óra tömegközlekedésnyi távolság volt köztünk. Első úgymond szexuális élményem is vele esett meg, valami olyasmi, amit pettingnek lehet nevezni, de inkább annak sem. Az utolsó alkalomkor, mikor utoljára találkoztunk, láttam rajta, hogy nagyon merev a hátizma, és mondtam, hogy megmasszírozom. Levette a felsőjét, én eközben előkészítettem az ágyamat a masszázsra, és lefeküdt. Én szokás szerint ráültem a fenekére, és elkezdtem masszírozni, rendesen, mivel valamelyest konyítok hozzá. Sokak szerint 'aranykezem' van, mert erős, és mégsem túl kemény a fogásom, így nem szedem péppé az izmokat, mégis jól megdolgoztatom őket.
Mikor megmasszíroztam, csak játékból, de mégis szinte majdnem veszélyesen elkezdtem finoman szurkálni a körmeimmel, amik eléggé hosszúak, és folyton élesre reszelem őket. Ezt élvezte egy darabig, aztán abbahagytam, és számmal belekaptam a tarkójába, kicsit megfogtam, és ő kéjesen felsóhajtott. Elindultam a nyelvemmel a gerincén, és éreztem, hogy egyre izgatottabb. Aztán picit megemelkedett, jelezve, hogy szeretne a hátára fordulni, megemelkedtem, és megfordult. Forrón csókoltuk meg egymást, íze kicsit mentolos volt, ami az első csókra emlékeztetett, mert mániája a mentol, és vele csókolóztam először. Tudom, kicsit fura, hogy az ember lánya 17 és fél évesen kapja élete első csókját, de hát későn érő típus vagyok, de nem baj.
Hajamat kiszabadította a hajgumi fogságából, és szétterült az arcán, teljesen beborítva a hosszú barna zuhatag. Félresöpörtem, és újra megcsókoltam, és nem is engedtem el. Keze eközben felfedezőútra indult, és elkezdte simogatni a derekamat, a gerincemet, körkörösen masszírozva minden egyes csigolyát, amitől éreztem, hogy egyre nedvesebb vagyok. Miután végzett a tarkómmal is (alulról felfelé haladt), a bordáim felé indult, felhajtotta a felsőmet. Elengedtem az ajkát és levettem a hosszú ujjú pólót, és kibújtatott a melltartómból, de nem vettem le, hanem lecsúsztatta a derekamra. Ezek után visszatapadtam a szájára, és kezemmel elkezdtem finoman karmolászni a mellkasát, de minden nyom nélkül. Ő folytatta a simogatásokat, és elindult egyre lejjebb. Én sem voltam tétlen, elindultam lefelé, csak én a számmal, és a mellkasánál elidőztem, először egyik, majd másik mellbimbóját kaptam be, majd vissza a szájához.
Ő ezalatt elérte a nadrágomat, és mivel eléggé nyúlt az anyag, meg akkoriban adtam le 4 kilót (sajnos), mindenféle matatás nélkül be tudta csúsztatni a kezét. Először a bugyimon keresztül masszírozta a nagyajkakat, aztán finoman a fehérnemű alá nyúlt. Folytatta az előbbi kézmozdulatot, és egyre lejjebb haladt, majd megérintette a hüvelyem bejáratát. Erre valami kapcsolt bennem, és egész lényem hangtalanul felkiáltott, hogy mit keres egy idegen a hüvelyem közelében. Erre összerezzentem, mert nem voltam hozzászokva, hogy a testem parancsol nekem, és nem fordítva, és elhúzódtam. Megérezve az előbbi dolgot, a barátom kihúzta a kezét, és bocsánatot kért.
Mondtam, hogy semmi baj, csak megijedtem. Még egy darabig úgy feküdtünk, egymáson, mert az ágyam eléggé keskeny. Aztán nem többet nem láttam, mert teljesen elfoglalt volt, és nem is értem el, illetve telefonon elértem volna, de nem volt kedvem pénzt pazarolni rá. Rájöttem, hogy nem szeret, és ez engem is kezdett kizökkenteni a lila világból (azért lila, mert a rózsaszínt utálom). Így írtam neki egy e-mailt, melyben megmondtam neki, hogy kész, vége, ennyi volt, csak ezt sokkal részletesebben kifejtve. Ez volt november utolsó előtti csütörtökén. Nagyon hiányzott, mert nagyon szerettem, és egy hétig teljesen idegbeteg voltam, hogy mit csináltam, aztán ráparancsoltam saját magamra, hogy a srác a múlté, és foglalkozzak az élettel, az még előttem van.
Így újra elkezdtem ugyanazt az online társkeresőt használni, és sok fiú és férfi keresett meg hol egy szavazattal, azaz értékelték az adatlapomat, vagy levélben. A statisztikára egyáltalán nem reagáltam, a levelekre is nagyritkán.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.88 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2015. 03. 8. vasárnap 12:51
Nem rossz
#2 Smile121 2005. 03. 15. kedd 15:36
Érdekes bár mély nyomokat nem hagyott bennem...
#1 Törté-Net 2005. 03. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?