A+ A-

Havidíjat is lehet vidáman fizetni!

Üdvözlök mindenkit és jó szórakozást kívánok a következő kis történethez.
Mikor 16 éves voltam, és egyik nap elmaradt az edzésem otthon voltam. A szomszéd lakást béreltük, mert a tulaj lány akkor lett 18 és addig nem adhatták el a lakást. Azonban mikor betöltötte a 18-at, úgy döntött, mégsem adná el a lakást, úgy gondolta jól jöhet az még neki. Minden hónapban eljött hozzánk a havidíjért. Ilyenkor anyámmal megbeszélte, és mindig ő várta.
Aznap azonban nem tudott volna hazaérni a megbeszélt időre. Én otthon voltam, mert mint már mondtam elmaradt az edzésem. Telefonált tehát édesanyám, hogy intézzem el, kikészítette az átvételi elismervényt, amit alá kellett íratnom meg a pénzt is. Mivel úgysem volt mit tennem, mondtam, hogy persze, oké, majd én elintézem. Körülbelül negyed órára rá csöngettek. Sejtettem, hogy biztos ő lesz az. Nem is tévedtem. Rég nem láttam, és meglepett, mert jobban nézett ki, mint mikor utoljára láttam. Fekete Nike sportcipő, trapézfarmer, és valami pulcsi látszott a dolgokból. Hosszú vörös haja volt, nagy zöld szemei, szép szája. Olyan 170 cm lehetett tippre - mivel én 184 cm voltam, semmi hiba nem volt vele.
Szóval bejött, odaadtam a pénzt, és az átvételi elismervényt. Kért egy tollat, mert nem volt nála. Bementem a szobámba egy tollért. Kezébe adtam, egy pillanatra egymás szemébe néztünk. Miközben aláírta - szerencsére jó lassan - én megtekintettem a gyönyörű, kerek fenekét, mely elég kellemesen helyezkedett el abban a farmergatyában. Én viszonylag mozdulatlanul néztem a kívánatos fenekét. Mikor befejezte a viszonylag lassacskán sikerült aláírást, már eléggé felállt nekem. Mikor rám nézett, én még mindig a seggét bámultam, és minden vágyam az volt, hogy megkóstoljam, finom-e. Ezt ő azt hiszem észrevette, ami kicsit zavarba hozott, de nagyjából sikerült lepleznem. Ahogy odaadta a tollat, megnéztem igényesen ápolt kezét, körmét, mely homokszínűre volt festve. Akarva- akaratlanul a toll helyébe - mely igen jól állt a kezében - mást képzeltem oda. Elindult kifelé. Kikísértem, ahogy ment el a folyosón, én kint megvártam amíg távozik. Hátulról egyszerűen szenzációsan nézett ki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2016. 02. 19. péntek 13:14
Nem rossz
#7 vakon53 2016. 02. 6. szombat 10:40
Jó kis történet.

Szivesen lettemvolna a fiú hellyében.
#6 A57L 2014. 08. 22. péntek 17:41
Jó kis történet.
#5 listike 2014. 02. 15. szombat 13:58
Egy kölyök fantáziája.
#4 Hmm 2005. 03. 8. kedd 15:48
Egy kis korrigálás ráférne...mondjuk azt hogy nem 16 hanem 13 éves vagy...Valóban létezik ez a lány,de csak elképzelted milyen lenne vele...
Így már kicsit érthetőbb a valóságtól elrugaszkodott stílus ( " lehúzta a zoknimat " !!!! -öcsém..látszik, hogy nagyon ott vagy a pályán...) meg a gyermeki közlés mód....
Ne add fel..pár év, és lesz ez jobb is...
#3 levim 2005. 03. 8. kedd 13:48
Maga a sztori nem lenne rossz, de stilisztikailag borzalmas.
#2 x 2005. 03. 7. hétfő 23:58
s
#1 Törté-Net 2005. 03. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?