A+ A-

Az első Vele...

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kicsit bonyolult lányka, aki már régóra észrevette magán, hogy érdeklődik a női szépség iránt is. Volt is pár barátja, aki tudott erről, köztük eggyel, akinek a kedvese, Anita hasonlóan gondolkozott. Sokszor dumcsiztak át estéket pajzánkodva, de akkor még eszükbe sem jutott, hogy akár a tettek mezejére lépve egymással is kiélhetnék ilyen irányú vágyaikat. Illetve a lányka még nem gondolt erre, mint később kiderült, a barátnő már igen. Csak épp buta aggályai voltak önmagával, és nem hitte, hogy ő az, aki kellhet nekem. (hisz ez a lányka történetesen én vagyok)
A barátság egyre szorosabbra fűződött, egyre mélyebb titkokat tudtak meg egymásról, de kettejük együttes gondolata jó darabig fel sem merült. Aztán egyszer egy unalmas buszút közepén, útban az iskola felé, egy sms-párbaj közepén megjelent a gondolat. Ültem a buszon, és elképzeltem, milyen lenne, ha egyszer a beszélgetések fonalába bonyolódva elcsattanna egy-két csók, egy simogatás... Ezt le is írtam, kicsit szégyenlősen, szolidan. A válasz már nem volt ilyen visszafogott, az azonnali beleegyezés és felfokozott izgalom csak úgy sugárzott a telefonból. Ahogy leforgott lelki szemeim előtt a történet, átjárt a forróság, és onnantól már nem volt visszaút. Minél többet gondoltam a dologra, márpedig nem tudtam nem gondolni rá, annál jobban akartam, hogy megtörténjen. Rengeteg sms után megszületett az elhatározás, az időpont, a hely.
De ne is menjünk ennyire előre. Közben volt barátom, aki abszolút tisztában volt ilyen irányú képzelgéseimmel, és mondhatjuk, hogy támogatta is. Ugyan mikor először látott csókolózni egy lánnyal, eléggé meglepődött, és nem szabadult a gondolattól, kissé zavartan kérdezte egy hét múlva, hogy milyen volt, miért volt, és ugye akkor most ő nincs mellőzve, vagy elnyomva... Hahaha. De ez még nem volt túl komoly. Aztán az idő múlásával megismert, tudja már, hogyan gondolkozom, és átéli a vágyaimat is. (Sőt, néha olyan szerencsés, hogy meg is élheti velem őket.)
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 08. 31. csütörtök 07:26
Nekem is tetszett, pedig a téma amúgy nem túlzottan érdekel.
#4 A57L 2017. 03. 22. szerda 03:36
Szerintem is jó lett.
#3 listike 2014. 12. 1. hétfő 08:27
Nagyon szép, szerintem igaz történet.
#2 wergy 2005. 02. 28. hétfő 22:31
Hmmm.... Igen igazság-szagú. Szerintem megtörtént.
ez még +1 pont, összesen így 10
#1 Törté-Net 2005. 02. 27. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?