A+ A-

Vikinek

Egy forró nyári nap volt. Hosszú idő után végre személyesen is találkoztunk. Hihetetlenül szép lány volt, élőben még szebb, mint a képeken. Magas, formás test, gyönyörű idomok, hatalmas mellek, mosolygós, kedves arc. Ez mind ő volt. Egyszerűen nem tudtam betelni a látvánnyal. Egész nap együtt voltunk és beszélgettünk. Sétálgattunk, aztán leültünk a parkban beszélgetni. Így töltöttük az egész napot, észre sem vettük hogy besötétedett. Ekkor mondtam neki, hogy menjünk haza a kocsiért és menjünk le a Balatonra éjszakai fürdőzésre. Beültünk a kocsiba és elindultunk. Nem vittünk magunkkal csak egy pokrócot, a fürdőruhákat és törölközőket. Hamar odaértünk, leterítettük a pokrócot, majd egymás előtt kicsit szemérmesen, az éj sötétjébe bújva átvettük a fürdőruhákat.
Mikor megpillantottam abban a falatnyi kis fürdőruhában, még a lélegzetem is elállt. Szinte majdnem teljesen lebénultam, annyira gyönyörű volt, nem is tudtam mit mondani neki csak hogy egyszerűen gyönyörű. Látta rajtam, hogy mennyire ledöbbentem, ezért odalépett hozzám és csak annyit mondott: köszi - majd lassan, de magabiztosan megcsókolt. Abban a pillanatban forrni kezdett a vérem. Magamhoz öleltem, majd egyik kezem a vállára, a másikat a fenekére csúsztattam. Percekig álltunk ott, én kicsit megszédültem az eseményektől, majd azt mondta: gyere, menjünk fürdeni, majd a vízben folytatjuk- s huncutan mosolyogni kezdett.
Erre megfogtam a kezét és bementünk fürdeni. Lassan beljebb mentünk a kellemesen meleg vízbe úgy, hogy nyakig elmerüljünk benne. A derekára tettem a kezem, magamhoz húztam és csókolózni kezdtünk. A kezem lassan elindult felfele. Benyúltam a melltartópántja alá és lassan elindultam a kezeimmel előre, majd kicsit bátortalanul félúton megálltam. Erre megfogta a kezeim, és a melleire húzta őket. Lehúztam a melltartóját, és a melleit kezdtem simogatni. Finoman masszírozni kezdtem őket és közben egy pillanatig sem hagytuk abba a csókolózást. Nyakig a vízben, így a víz alatt, éjszaka, rendkívül izgató volt. A kezeimmel elindultam lefele. Lassan a fenekére tettem a kezem és finoman megmarkoltam, kicsit masszíroztam majd lassan elindultam hátulról előre. Az egyik kezemet el tudtam úgy helyezni hogy pont elérjem a punciát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 01. 14. szerda 11:27
Kezdetnek nem olyan rossz.7 pont.
#5 A57L 2014. 10. 31. péntek 06:00
Tetszett ez az írás.
#4 listike 2014. 10. 24. péntek 05:40
Jó.
#3 genius33 2013. 02. 4. hétfő 09:37
Nagyon jóóóóó! smile
#2 pierre19 2009. 10. 21. szerda 18:54
Egy kicsit dagályos, és a helyesírással sem állsz túl jól. Például mi az, hogy "Bent a kocsiba"? Talán a kocsiban, nem? Vagy: lefektettem az ágyra ügyelve... Máshol pedig: miután kipihente magát elindultunk... Mind a kettőben kéne egy vessző az utolsó szó elé. De azért ne csüggedj! Minden kezdet nehéz.
#1 Törté-Net 2005. 02. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?