A+ A-

PinaBarátok Közt 1. rész: Orsi és Noémi

Orsi érzéki no volt. Szoke, rövid haja. Már kb 40 éves, de egy serdülo is nyugodtan verheti rá. Jó bula. Nagy melle és mégjobb segge volt. Mindig valami formás fehérnemut, halványlila, vagy éppen leopárdmintás tangát hordott. Már amikor! Mert mikor nem volt memphusza, akkor ritkábban. Pszichológus picsa. Igazi egyéniség. A férje Laci elkövetett egy hibát: Eleinte igen, de késobb nem kúrta rendszeresen (és vibrátort se vett!). Mindig hazament fáradtan, és azután még Orsi édes barlangjához sem volt kedve. Egyre vágyott az érzékiségre, a tuzre, a kefélésre és a FASZRA.
Eleinte mikor a férje aludt, este bekapcsolta a TV-t a nappaliban, és a Private Gold-ra és egyéb ilyen témájú médiumra, ujjazgatta magát. Ez egy ideig elég is volt neki, de késobb többre vágyott.
Ennek érdekében több dolgot is tett: Felkereste régebbi intim barátnoit. Vetetett perzsa macskát Lacival. Mikor egyedül volt otthon, bekapcsolta a TV-t, bekente a pináját csokival és a macskával kinyalatta. Ezek után kutyát vetetett, aminek jelentosen megcsappant a szukák iránti érdeklodése. Ezek után kemény viszonyt fojtatott Zsuzsa és az o nogyógyászával.
Kikezdett és dugatta magát a pácienseivel is. Ezután egy ideig felhagyott ezzel, annyira hogy nem is szedett fogamzásgátlót, próbálta folytani és tisztességes életet élni.Ez volt az elozmény.
Egyszer Noémi (16 éves) odament jó barátnojéhez Tildához (18, házas). Gyakran szoktak egymással beszélgetni. Legtöbbször Noémi kér tanácsot a tapasztaltabb lánytól foleg a fiúkkal kapcsolatban. Ezúttal is így történt, de kicsit másképp.
Noémi a fanszorzetére vonatkozóan akart tanácsot kérni Tildától, mivel azt eddig még nem borotválta. Mert már érezte, hogy lassan fiúja lesz, és addigra szépnek kell lennie.
-Majd megbeszéljük. -mondta Tilda.
-Mikor érsz rá? - kérdezte Noémi.
-Holnap.
-Oké.
Másnap találkoztak. Tilda, ahogy csak lehet elmesélte a dolog lényegét, hogy mik kellenek hozzá, hogy mire vigyázzon.
-Jó Tilda, de most én így sem tudom, hogyha magamnak csinálom eloször akkor az milyen lesz. Jobb, ha valaki tapasztaltabb csinálja, mint te, nem?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.23 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2016. 08. 30. kedd 05:14
Közepes írás,sok helyesírási hibával.
#4 genius33 2013. 04. 21. vasárnap 10:23
Igy van, egy darabig jó aztán...
#3 tiborg 2011. 02. 11. péntek 01:19
Csatlakozok az elottem "soad"-ohoz! Ez a sztori egy porno telegram.
#2 soad 2006. 01. 10. kedd 19:18
jól indul,de a közepétől nagyon el lett baszva a történet.
#1 Törté-Net 2005. 02. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?