A+ A-

Egy csetes menet

Ez a történet valóban megtörtént velem, nincs kiszínezve. A fogalmazása kicsit puritán, egyszerű, de zsenge koromból adódóan - 16 év - ez elkerülhetetlen.
Nos. Az egész nagyon egyszerűen kezdődött., de ezt is el kell mesélnem, mert különben elég hihetetlennek fog hangzani a történet többi része.
Szóval történt egyszer, hogy felmentem csetelni egy olyan névvel, amit egy lány sem hagyhat ki. Értsd, izgató. Nagyon nem akart "kapás" jönni, azt hittem most sem fog összejönni. Ekkor hirtelen egy csaj kattintott rám. Azt mondta, hogy ha ilyen névvel fel merek jönni, nem semmi pasi lehetek. (A nevet szándékosan nem mondom, mert ráérő perceimbe ezzel a névvel "pecázom") Szóval szokásos duma...bla-bla-bla. Nagyon rámenős a csaj. Egyből elkérte a telszámom. Azt hittem csak egy unatkozó "mamakedvence kisfiú" szórakozik velem. Hát, mondom mindegy, egyszer élünk, megadom neki. Mielőtt elfelejtem, azzal kezdődött, hogy megkérdezte, hogy tudok-e MMS-t fogadni. Mondom igen. Na, aztán megadtam a számom.
Jött is a szaftos MMS. Aztán küldött magáról mailben képet, stb...Végülis megbeszéltük, hogy telefonon egyeztetünk. Nekem nagyon fura volt a csaj, hogy csak attól beindul, hogy egy bizonyos néven vagyok a cseten. Állítása szerint nem mindennapi pasi lehetek.
Na, telefonhívás, telefonhívást követett, megbeszéltünk mindent. Az apró részleteket nem írnám le, nagyvonalakban annyit, hogy megismertük egymást, és képcsere is volt, minden.
Rá egy hétre, hogy cseteltünk, találkoztunk. Én nem járok sokat Pestre, majdnem el is tévedtem. Fel is hívott, hogy hol vagyok már, mert már türelmetlen. Azt mondta, hogy ha 10 percen belül nem leszek nála, akkor elmegy otthonról. Ezzel lecsapta a telefont. Itt egy világ omlott össze bennem. Végigfutott rajtam, hogy lehet, hogy feleslegesen álmodoztam egy hétig erről a napról. Megkérdeztem a járókelőket, hogy merre van az XY utca. Sportember lévén hamar odaértem, mivel futottam.
Egy elég egyszerű lakása volt. Mint kiderült azért volt egy picit ideges, mert előző nap lakoltatták ki, és még aznap el kell költöznie. Szegényke. Picit sajnáltam. Egy szivacs volt a földön, rajta ágynemű. Ő egy pólóban, és egy bugyiban volt. TV-t néztünk, közben beszélgettünk. Én nagyon meg voltam illetődve. Látta rajtam, próbálta oldani a feszültséget.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.33 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 11. 5. szerda 08:05
Csatlakozom az előttem hozzászólók minősítéséhez.
#4 genius33 2013. 05. 21. kedd 05:06
Hát ez kritikán aluli...
#3 Sasha 2005. 02. 23. szerda 23:16
szar lehetett. silány szex
#2 Smile121 2005. 02. 22. kedd 17:17
Ezt hol álmodtad?:))))
#1 Törté-Net 2005. 02. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?