A+ A-

Vad péntek délután

Előszó: Én egy fiatal(17), jóképű srác vagyok, és meghívtalak magamhoz a hétvégére, a neten keresztül ismerkedtünk.. Az utolsó e-mail-ben abba egyeztünk meg, hogy szimpátia alapon megy a dolog! Lesz ami lesz, nem erőltetjük a dolgot. Mind ez egy péntek délután kezdődött.
Gondolj, csak bele milyen jó lenne, ha el tudtál jönni ide énhozzám. Vonattal eljönnél az állomásig, onnan pedig én elvinnélek a lakásomba. Ott leülnénk egyet beszélgetni a konyhában, kicsit ismerkedni. Én pedig megbontanék egy jól hűtött üveg pezsgőt, ami ebben a nagy nyári melegben jól esne.. Miután a pezsgőt megittuk, és a hangulat is egy kicsit feloldódott felajánlom, hogy menjél el egyet lezuhanyozni, mivel ez a hosszú vonatozás után biztos jól fog esni.
Ehhez először körbe vezetlek a lakásban. A konyhát már láttad, most megmutatom a hálószobát, aminek a közepén áll egy nagy francia ágy, leterítve egy szép kellemes érintésű takaróval. Később itt fogunk összebújni. Utána megmutatom a WC-t és végül a fürdőszobát. A fürdőszobában egy nagyméretű zuhanyzó fülke van, nem átlátszó üvegfalakkal. Én, most ott hagylak, mondván kezdj nyugodtan el zuhanyozni.
Néhány perccel később már hallom is ahogy csobog a fürdőben a víz. Beléptem a fürdőszobába és elvittem a levetett ruháidat, hogy tusolás után ne legyen rajtad semmi. Szerencsére nem vetted észre hogy bementem. A ruháidat a hálószobában az ágyra dobtam. Nagy volt a kísértés számomra, így végül nem sokat gondolkodva én is utánad eredek. Hamar ledobtam magamról a ruhát, és meztelenül belopóztam a fürdőszobába. Te épp háttal áltál az üvegajtónak, amikor én azt csendben kinyitottam. Te még mindig nem vetted észre, hogy én mögötted állok, így hirtelen ért hogy megérintettem vizes hátadat. Rémülten fordulsz hátra, de mielőtt megbírnál szólalni én már kérdezem is, hogy nincs e szükséged valakire aki megmossa a hátadat. Te egy pillanatot gondolkodva bólintasz a fejeddel, hogy igen és én már be is léptem melléd.
Még mindig kicsit félve fordítasz nekem, mint idegennek, akit ma láttál életedben először hátat. Én fogom a tusfürdős flakont és a tenyerembe nyomok belőle. Finoman elkezdem a tusfürdőt a hátadon dörzsölgetni. A hátadon végig nyakadig a válladat masszírozva. Lassan elkezdek lefelé haladni, a feneked ig. Ismét a kezembe veszem a tusfürdőt, és a tenyerembe nyomok belőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.67 pont (3 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 10. 26. vasárnap 10:16
Ez nagyon tetszett.
#1 Törté-Net 2007. 07. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?