A+ A-

Olaj és jég

Reggeledet már. Az esti buli után a társaság szép lassan felszívódott, ahogy az első hév elindult. A kis társaságból már csak ketten maradtunk. Felajánlottam hogy segítek takarítani, ha szükséges így én ott ragadtam. Rendrakás közben régi történeteket elevenítetünk fel. Sztorizgattunk, és mint ahogy az lenni szokott előbb utóbb a kapcsolatok és a szex témakörhöz értünk. Furcsa volt hallani volt osztálytársnőm szájából, hogy valójában tetszettem neki. Sosem tartottam magam egy jó pasinak. Mindig is gátlásaim voltak és az elmúlt kapcsolatok ezt mind csak tetézték. Szóval tetszettem neki és valójában ő is mindig tetszett nekem csak az előbb említettekért már nem is hoztam ezt szóba. Valójában féltem az elutasítástól.
Takarítgattunk tovább és a megmaradt italokat is előszeretettel kóstolgattuk. Szép lassan, szinte az összes piát elfogyasztottuk. A lány megemlítette, hogy "valaki" nem is olyan rég, a buli folyamán egy hátmasszázzsal kecsegtette... na vajon ki lehetett... Értettem a célzást és kezénél fogva az ágyhoz vezettem. Megkértem, hogy feküdjön hasra. Mikor elhelyezkedett, mellé telepedtem és pólón keresztül masszírozni kezdtem a hátát. Kis idő elteltével megemlítettem, hogy jobb lenne ha a pólót levéve folytathatnám. A felső lekerült és én tovább folytattam. Félre hajtotta fejét, becsukta szemét és csak az élvezetre koncentrált.
Még a takarításnál betett zene lassan lefutott és a cd egy újabb korongot keresve tovább fordult. Kecses hátán végre éreztem, hogy minden izom ellazul. Látszott a lány arcán, hogy végre csak magára koncentrál. Nem foglalkozik senki mással. Pont ezt akartam elérni. Ennyi kikapcsolódás neki is jár gondoltam.
Lassan haladtam lefelé a gerinc vonala mellett. Olajat csurgattam a kezembe az ágy melletti szekrényen talált flakonból. Kicsit lehelgettem, hogy melegedjen, majd a hátára folyattam. Kikapcsoltam a melltartóját hogy ne legyen olajos, majd beledörzsöltem a bőrébe. Csodálatos, még az idei nyár barnaságától színezett kreol bőre volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.31 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 09. 30. kedd 19:23
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2005. 02. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?