A+ A-

Őrült éjszaka

Minden egy átlagos hétvégével indult. Mint mindig a 2 legjobb haverommal indultunk neki az éjszakai bulizásnak, és csajozásnak. A program erre a napra egy közeli bulizó helyen tartott koncert volt. Nem gondoltam volna, hogy az éjszaka ennyire jól sikerül majd (megjegyzem nem a koncert miatt:) Amikor beértünk a terembe, a buli java már elkezdődött, és a sok ismerős között egy ismeretlen arcot pillantottam meg. Egy magas, gyönyörű szép lány volt az. Égtem a vágytól, hogy megismerjem közelebbről is, így hát oda mentem hozzá és bemutatkoztam, amit ő nagyon kedvesen fogadott. Már pár órája beszélgettünk, minden féléről, de a hangos zenétől alig értettük egymás szavait, ezért azt javasoltam, hogy menjünk át a szomszéd terembe tovább beszélgetni. Erre ő csak bólintott és elindultunk.
Beérve a terembe felkapcsoltam a villanyt, és lehuppantunk az ott lévő szivacsokra. Nem épp a legszebb hely volt, mert régebben egy kisebb sportcsarnoknak használták, de a célnak épp megfelelt. Majd elolvadtam a tekintetétől. Akkor felbátorodva megkérdeztem, hogy van-e barátja, amire ő a remélt szót válaszolta: nincs. Én ennek nagyon megörültem, és még bátrabb lettem vele kapcsolatosan. Közben észrevettem, hogy szemeivel méreget, ahogy én is őt. Nem bírtam magammal, és óvatosan közelebb húzódtam hozzá, megérintettem gyengéden a vállát, és egy puha csókot leheltem az ajkára. Meglepődött, de cseppet sem ellenkezett.
Magabiztosan kezeimmel simogatni kezdtem melleit, amit láthatóan nagyon élvezett. Keze egyre lejjebb csúszott, míg elérte a legérzékenyebb részem. Óvatosan lehúzta rólam a nadrágom, közben én kihámoztam a pólójából, végigsimítottam nyakától egészen a hasáig. Kirázta a hideg, de nagyon jól esett neki. Egy mozdulattal kikapcsoltam a melltartóját. Majd habzsolni kezdtem számmal puha kebleit, miközben nyelvem játszott mellbimbóival.. Nem bírtam betelni a látványával, gyönyörű formás mellei, elbűvöltek. Gyengéden hátrafektettem, lábait széttártam, bugyiját félrehúzva nyelvemmel belé hatoltam, amit később az ujjaim követtek. Egyre szaporábban és melyebben kényeztettem ujjaimmal, amit hangos nyögések követtek. Az élvezettől hullámzott a teste.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 10. 19. vasárnap 08:56
Szép, csak nagyon rövid.
#1 Törté-Net 2005. 02. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?