Tornász fiúk 5. rész- Plusz egy fő

Szavazás átlaga: 7.89 pont (96 szavazat)
Megjelenés: 2005. február 6.
Hossz: 16 586 karakter
Elolvasva: 19 277 alkalommal
Isti is én is eléggé kimerültünk az el? z? edzésen, alig vártuk, hogy tusolás után végre ágyba kerüljünk és kialhassuk magunkat. Versenyre készültünk és Gábor bá is szigorúbban fogott minket:

– Srácok, most semmi enyelgés hanem kemény munka, csak így érünk el jó helyezéseket.

Kemény edzésterveivel el is vette a nótás – azaz "flótás" kedvünket. Otthon csak bezuhantunk az ágyba és már aludtunk is, mint a tej. Hiába sóvárogtunk az általunk annyira csodált Csabára, hiszen neki sem volt valami sok szabad ideje a sport, meg a tanulás mellett. Nem beszélve arról, hogy most negyedikes a gimiben és érettségi meg felvételi el? tt áll. Gábor bá pedig hajthatatlan; azt mondja, hogy ebben a sportban különösen nagy a jelent? sége az önfegyelemnek és a koncentrációnak; így a versenyre készülve nem engedhet? meg a hetyegés. Ki fogjátok bírni! Ki kell bírni! Úgyhogy nap mint nap szorgosan edzettünk készültünk a versenyre és közben szüntelenül álmodoztunk a szép Csabiról...

Aztán eljött a nagy megmérettetés napja. Majd egy napi buszozás után meg is érkeztünk Várnába, a verseny helyszínére. Rendkívül er? s volt az európai ifi mez? ny. Tele volt a csarnok szebbnél szebb orosz, bolgár, ukrán, román tornászsráccal. Kemény verseny volt; Isti hagyományosan lólengésben gy? jtött be egy ezüstöt a szerenkéntiben 9. 63 ponttal. (Egy román srác lett az els? 9. 79 – el. ), nekem pedig sikerült egy bronzérmet szereznem gy? r? n.

Mint már említettem, nagyon er? s volt a mez? ny, ezért különösen nagy örömünkre szolgáltak ezek a dobogós helyek. Edz? nk boldogan ölelt magához minket. Lesz otthon ünneplés – mondta. Már a bulgáriai szálláshelyünkön is jó volt a hangulat. Tetszett a Fekete-tenger is, kár, hogy még csak március vége volt, így strandolni nem lehetett. Több másik tornászcsapatnak is ugyanitt volt a szálláshelye. Ki is használtuk az alkalmakat a barátkozásra. Egész jól összehaverkodtunk két bolgár fiúval, Dusánnal és Grigorral. Dusán egyébként a középiskola végeztével Magyarországon szeretne egyetemre járni. Állatorvosi pályára készül. Levélcímet váltottunk és megígértük, hogy ha jönnek hozzánk, feltétlenül találkozni fogunk.

Miután hazaértünk, elhatároztuk, hogy megint el kéne látogatni a feln? ttek edzésére és most már feltétlenül beszélnünk kell Csabival. A tökünk majd szétrobbant a sok önmegtartóztatástól, és már nagyon vágytunk egy igazi jó kiadós dugásra. Meg is láttuk Csabát – éppen a talajtornát gyakorolta. Igazán helyes volt a rövid gatyóban és a testhez simuló trikóban. Amikor lement spárgába, a gatyája kissé felt? r? dött és izgatóan domborodott pompás izmos kis feneke és sokat ígér? férficsomagja. Nem gy? ztünk gyönyörködni csodálatos harmonikusan szép testében.

Edzés végén aztán odamentünk hozzá beszélgetni. Gratulált a várnai szereplésünkhöz. Majd hazafelé menet rátértünk a "lényegre".

– Te Csaba, figyu! Régóta akarunk neked valamit mondani!

– Tessék, parancsoljatok – mosolygott ránk barátságosan.

– Láttunk téged... meg... Gábor bát.. a szobájában... – Csabi fülig vörösödött a hír hallatára.

– De ugye... nem mondtátok el senkinek?

– Ugyan már, dehogy... Csak azt akarjuk kibökni, hogy... szóval gyönyör? en szeretkeztetek.

– Úgy értsem, hogy nektek tetszett, amit láttatok?

– De még hogy! – vágta rá Isti. Ha tudnád, mekkorát élveztünk, amikor a látottakra kivertük a faszunkat az öltöz? ben. – És azt szeretnénk megkérdezni, hogy akarsz-e minket is kipróbálni?

– Huh! Hát ez váratlanul ért így hirtelen. Csak kapkodom a fejemet. Mi tagadás, nagyon szép srácok vagytok mindketten. Azt hiszem benne lennék egy forró hancúrban.

– Mikor lenne jó neked.? Gondolom most sok a tanulnivalód is?

– Ez igaz de most hétvégén nem lesznek itthon a szüleim. Már péntek délután elutaznak és csak vasárnap este vagy hétf? n reggel érnek haza. Péntek este jöhetnétek is. Hú ez váratlan volt, srácok. Tehát péntek este, OK?

– Igen ott leszünk – vágtuk rá egyszerre, majd elköszöntünk.

Aztán eljött a péntek este. Izgatottan kerestük Csabiék házát a megadott cím alapján. Meg is találtuk. Szép nagy kertes ház volt, el? tte nagy feny? – és nyírfákkal. Becsengettünk. Csabi jött ki, csak egy szál póló meg alsógatya volt rajta. Kedvesen mosolyogva köszönt:

– Hello srácok, bocs, hogy ilyen lazán vagyok. De hát azt hiszem ti is nemsokára hasonlóan lazán lesztek.

Nem is sokáig várattunk magunkra, hiszen, mint mondtam, már nagyon ki voltunk éhezve a nemi örömökre. Én sem bírtam magammal, odaléptem Csabihoz, átkaroltam és rátapadtam forró szájára. Csabi nem jött különösebben zavarba,? is jóles? mormogással fúrta nyelvét a számba, miközben kezeivel vándorútra indult testemen. Elkezdte kigombolni az ingemet, a nadrágom sliccét, és mohón a gatyámba nyúlt.

– Várjatok meg, én is jövök! – lépett hozzánk Isti, és? is vetk? zni kezdett.

Nemsokára mindhárman egy szál faszban tök meztelenül öleltük, csókoltuk, nyaltuk-faltuk egymás testét. Csabi nagyon érzékien tudott smárolni, nyelve szüntelenül ficánkolt a számban, ezzel nagyon felpörgetett. Míg én Csabi vállait, mellkasát és hasát puszilgattam, ízlelgettem, addig Isti letérdelve csókolgatta harapdálta a srác combjait milliméterr? l milliméterre megközelítve a legnemesebb testrészt, ami addigra már büszke zászlórúdként ágaskodott Isti feje felett. Ráér? sen nyalogatta a kemény teli tojásokat, a rajta lév? sz? rszálakat szorosan az ajkai közé szorítva. Csaba láthatóan nagyon élvezte a játékot. Én hátulról átkaroltam? t és tarkóját puszilgattam, be-benyaltam a füleibe. Az egész srácnak olyan édes fiús illata volt! Leírhatatlan.

Ahogy hozzásimultam, kemény farkam hozzáért Csabi gyönyör? formás seggéhez és a makkom jócskán benedvesedett, nyálkásodott a kéjt? l. Isti tovább kényeztette Csabát:

– Régóta vártam erre a pillanatra – hebegte izgatottan, és szájával szépen lassan rásiklott Csaba k? kemény kéjcseppekt? l nyálkás makkjára. Csaba hangosan felnyögött és egész testében megremegett. Isti pedig megkezdte furulyajátékát az álomhangszeren. Nyelvével hol egész lassan, hol gyorsulva tekerg? zött a k? kemény kerek makkon, hol pedig ajkait összeszorítva préselte, fejte Csaba falloszát.

Én sem bírtam tovább türt? ztetni magam, nekem Csaba seggére fájt a fogam – azaz a farkam. Széthúztam izmos farpofáit és az asztalra készített krémb? l kikanyarintottam egy darabot. Azután egy, majd két bekrémezett ujjal benyúltam a sz? k lyukába. Csabi nyögdécselt és vonaglott a vegyes kéj élvezett? l. Ó milyen sz? k és milyen forró volt a barlangja! Na, gondoltam, itt aztán gyors "t? zoltás" lesz, ha én egyszer behatolok ide! Farkam már majd szétrobbant a vágytól. El? ször csak duzzadt makkommal érintettem a lyukat. Ó hogy csiklandozta a pihés seggsz? r a faszfejemet! Aztán a bekrémezett lyukba becsúsztattam rudamat. Egy pillanatra lemerevedtem, olyan kéjt éreztem. Annyira forró és sz? k volt a lyuk lüktet? farkamnak, hogy azt hittem menten elsülök az? rjít? kéjt? l. Szinte meg sem kellett mozdulnom, mert Csabi egyre mozgatta csíp? jét és pompás farát. Bel? lem csak néhány szaggatott sóhaj meg szó szakadt ki. Minden porcikám remegett az izgalomtól.

Csaba farkát Isti szája fejte-szopta, ahogy illik, az én dákómat pedig Csaba hihetetlenül kemény farizmai satuja. Amikor Csabi el? re lökött, farkam majdnem kicsúszott seggéb? l, majd mikor felém közelített, akkor szinte tövig benne voltam. Ezt nem kellett Csabinak sokszor eljátszania: Azt egy hét "éhezés" megtette a hatását.

– Csabi,? rült jó feneked van! Én már nem bírom tovább. Azt hiszem... jövök... igen... telelövöm a seggedet gecivel! – és már pumpáltam is tele. Csak úgy ömlött a férfined? m, Csaba segge préselte, fejte bel? lem az egy hétig felgyülemlett apatejet. Majd Csaba is elüvöltötte magát:

– Fiúk, ezt már én sem bírom. Isti! Most jövök! – és tojásai súlyos tartalmát Isti szájába zúdította. Vesszejéb? l forró szaggatott sugárral tört el? az ondó, Isti alig gy? zte nyelni. Isti egyébként a látottakra annyira felpörgött, hogy anélkül, hogy bárki hozzányúlt volna a farkához úgy élvezett el. Méretes farka k? keményen lüktetett, majd heves fehér szök? kútként tört el? forró magnedve, b? ségesen beterítve a padlót.

Mindhárman a kéjt? l borzongva öleltük át egymás izzadt nyálkás testét, majd a fürd? szobában lezuhanyoztunk és meztelenül Csabi ágyára rogyva mély álomba merültünk. Jó tizenegyig-délig aludtunk. Egész délután videóztunk, sikamlósabbnál sikamlósabb szexfilmeket néztünk. Ezeket Csaba gondosan elrejtve tárolta, nehogy a szülei véletlenül is megtalálják. Már kezdett sötétedni, amikor valaki csengetett.

– Hú, a francba, ez vajon ki lehet?

Mivel meztelenül voltunk, gyorsan felöltöztünk. Csabi félrehúzta a függönyt és kinézett az egyik ablakon:

– Nahát, ez nem lehet igaz! Ez Viktor! Igen Viktor!

Csaba elég lelkesnek látszott: – Megyek és kinyitom a kaput. Mindjárt jövök!

Istvánommal összenéztünk. Na tessék. Plusz egy f?, gondoltuk. Majd bekísérte az új srácot.

– Sziasztok. Viktor vagyok – rázott kezet velünk. Jó er? s, férfias kezei voltak. Katonai kimen? cuccban volt. És piszokul jókép? és jó alakú a srác! Rövid, tüsire nyírt sötét haja, igéz? barna szemei és hetyke kis bajusza nagyon izgatóvá tette egész férfias külsejét. Mint kiderült intenzíven sportol, birkózó. Most éppen katona, egyenesen a laktanyából jött. Azt mondta, hogy már két hete nem volt hosszabb eltávon és örült, hogy végre kiszabadult a laktanyából. Hol autóstoppal, hol gyalog jött kétszáz kilométert.

– Fáradtnak látszol Viktor – állapította meg Csabi. – Gyere, épp vacsizni készültünk, utána meg dobsz egy zuhanyt, az majd felfrissít.

Csaba felénk kacsintott. Hú! – gondoltuk. Egy kiéhezett baka! Mi jön még?! Megvacsoráztunk, majd Csabi odakészítette a törülköz? t Viktornak a fürd? höz. Viktor az el? szobában alsógatyára vetk? zött. Istvánnal le sem tudtuk venni róla a szemünket. Micsoda csodálatos hímpéldány – konstatáltuk. Szép kidolgozott izmai szépen domborodtak kisportolt testén. Széles izmos vállai, enyhén pihesz? rös domború mellkasa, izmos lábai, kocka hasa és kemény izmos szép segge látványára egyb? l merevedésünk lett.

– Látszik, hogy birkózó vagy. Le sem tagadhatod! – jegyezte meg Isti. Viktor kedvesen felé nevetett.

– Hát, elég karfiol füleim vannak. Nem vigyáztam rájuk eléggé. És ahogy felénk fordult láttuk az alsógatyájából szépen domborodó csomagját.

– Nem kifejezetten a füleidre gondoltam – mondta Isti és tet? t? l talpig végigmérte Viktort.

Istin látszott, hogy nagyon tetszik neki Viktor. Torkában gombócok keletkeztek, és nagyokat nyelt. Látszott rajta, hogy nagyon ráizgult a birkózó srácra. Miután Viktor bement a fürd? szobába, Csabi magához hívott minket és a fülünkbe súgta:

– Fiúk, lepjük meg Viktort, ha kijön a fürd? b? l. Szex szempontjából oké a srác! Két hét laktanya! Biztos jól tele van a fiú! Majd leápoljuk, jöjjön csak ki...

Mindhárman levetk? ztünk meztelenre és ott álltunk a fürd? szoba el? tt álló dákókkal. Izgalmunkat jelezte a farkunk hegyén megjelen? csillogó el? nedv. Csak hamar kijött Viktor derekára csavart törülköz? vel. Mi hárman ott álltunk meztelenül, összefont karokkal, valósággal bekerítettük Viktort. A srácnak elállt a szeme-szája a meglepetést? l.

– Na fiú! Dobd le azt a törülköz? t! – utasította Csabi.

Ezután átmentünk Csabi szobájába és közrefogtuk Viktort.

– Pihenj, honvéd! Most úgy leápolunk, hogy soha nem fogod elfelejteni!

Valósággal rávetettük magunkat a srácra. Egész testét beborítottuk forró csókokkal, harapdáltuk a fülcimpáit, csókolgattuk a mellbimbóit, simogattuk csodálatos izmait. Isti különösen be volt gerjedve. Nagyon megtetszett neki Viktor. Egyre jobban összegabalyodtak ketten. Önfeledten ölelték, csókolták egymást, míg én Csabival foglalatoskodtam.

– Nagyon szép izmos barna srác vagy! – suttogta Viktor Istinek. – Gyönyör? zöld szemeid vannak. Fantasztikusak!

– Te is nagyon férfias fickó vagy! – válaszolt szerelmes tekintettel Isti. És nagyon szép a segged!

– Leteszteled? – kérdezte Viktor, arcán hamiskás mosollyal, majd led? ltek a nagy franciaágyra és egymásba gabalyodtak.

Csabival én is elnyúltam Istiék mellett. Kölcsönös csókok és ölelések után 69-es pózban helyezkedtünk el és önfeledten szoptuk egymás brokiját. Mellettünk Isti és Viktor egyre hevesebben nyalta-falta egymást. Viktor négykézlábra ereszkedve domborította István l? csének kemény kis fenekét. Isti mögé térdelt és ujjaival Viktor sz? r? s lyukát kezdte lazítani-tágítani. Fasza k? keményen ágaskodott. Lassan, egész óvatosan elkezdte nyomni furkója fejét Viktor seggébe.

– Ugye nem fáj? – kérdezte Isti félt? gyengédséggel.

– Egy kicsit! De nem baj, mindjárt ellazulok! Csináld csak, haver! – és Isti felbátorodva tolta beljebb fegyverét.

Lassú mozdulattal kúrta Viktor popsiját, akinek szintén k? kemény farka majdnem egészen a köldökéhez simult. Csabi is pózt változtatott.

– Kúrj seggbe, Attila! Te olyan jól csinálod!

Én már a gondolattól majd elélveztem. Nosza kemény dárdámmal behatoltam Csabi fenekébe. Ütemesen egyre gyorsuló tempóval töfködtem mint egy szilaj mén. Igazi szexcsata dúlt Csaba szobájában. Isti Viktort dugta, én Csabit.

– Viktor! Én már nem bírom sokáig! – kiáltotta Isti. Hamarosan jövök! Majd egy er? s lökés kíséretében Isti izmos teste összerándult és üvöltve l? tte bele magját Viktor seggébe. Még lökött jó néhányat és Viktort átölelve izzadtan ráhanyatlott.

– Isti, én is jövök! Nagyot fogok l? ni!

– De akkor ide! A számba! Nem fogod megbánni! Érezni akarom az ízét! – és Isti rábukott a lüktet? l? csre, vadul szopta, nyalta. Majd mikor megérezte, hogy Viktor egyre jobban remeg, hirtelen er? sen szívni kezdte Viktor farkát. A fiú óriásit sóhajtott, majd hangos kéjkiáltással Isti mohó szájába zúdította régóta "fogságban" lév? bakaondóját. Isti tekintélyes mennyiséget lenyelt, de egy katona tele tárával nem könny? megküzdeni. Szájából kétoldalt széles fehér patakban folyt Viktor szerelem-ned? je.

A látottakon Csabával annyira felizgultunk, hogy mi is egyre mohóbban dugtunk. Megmarkoltam Csabi keskeny csíp? jét, és valósággal felnyársaltam a farkamra. Fantasztikus ügyesen rázta a farát, egy n? sem csinálná jobban. Ütemesen tosztam, minden lökésnél golyóim nekiver? dtek Csabi seggének. Közben szorosan átkaroltam és markommal Csabi farkán hokiztam. Mikor jelezte, hogy nemsokára elmegy, hirtelen kirántottam l? csömet Csabi seggéb? l és egymással szemben térdelve kölcsönösen rárántottunk egymás rúdjára. Kisvártatva megindult a két kéjszök? kút, jó pár lövéssel telel? ttük egymás hasát spermával.

Alaposan megizzadtunk és kimerültünk. Elaléltan öleltem magamhoz Csabit. Viktor és István is hosszan forrón csókolózott, egymást olyan szorosan átölelve, mint akik soha nem akarják elhagyni egymást.

– Csodálatos voltál Isti, nagyon jó volt veled! Komolyan mondom ilyen jó már régen volt! Fantasztikusat élveztem veled! Már nagyon rám fért. Ugye, nem futó kaland volt? Találkozzunk máskor is, nagyon klassz volt veled.

Így összeölelkezve aludtunk el.

Már kés? éjjel lehetett, amikor ágynyikorgásra ébredtem és arra, hogy Viktor liheg mellettem hanyatt fekve, álló dákóján pedig Isti lovagol. No hiszen nekünk sem kellett több:

– Attila, készülj a revansra! Pattanj "nyeregbe" – fordult felém Csaba. – Most te leszel a lovas!

Erre Csabi szintén hanyattfeküdt én pedig némi síkosítás és tágítás után szépen beleültem Csabi botjába. Folytatódott az ádáz "lóverseny". Heves nyögések, sóhajok suttogások töltötték be a szobát. Négy ifjonc vad szeretkezésének hangjai. A fél éjszakát végigkeféltük, az biztos.

Másnap már jócskán a "faszunkra sütött a nap". Lehetett dél, mire felébredtünk. A közös zuhany után érzékeny búcsú következett. Isti és Viktor sokáig állt egymást átölelve hevesen csókolózva; látszott rajtuk, hogy nagyon nehezen válnak meg egymástól.

– Sokat gondolok majd rád! Soha nem felejtem el ezt az éjszakát! – mondta Viktor szerelmesen.

– Én sem. Azt hiszem, beléd zúgtam.

– Nekem is nagyon jó volt veled. Remélem, hamarosan újra találkozunk és ezzel Viktor elköszönt. Mennie kellett, jött a vonatja.

Kikísértük az állomásra, majd visszamentünk Csabáékhoz eltakarítani az "esemény" nyomait. Hát volt tájkép csata után.

– Szó ami szó, rendesen "megcsaltuk egymást". Viktor összejött Istivel, én pedig Attilával. – mondta Csabi. – Pedig Viktor az én barátom. Vele történt meg az els? közös szexélményem. Még egy balatoni táborban, amikor nyolcadikosok voltunk.

Az elhangzottakra csak összemosolyodtunk Istivel, majd megöleltük és megcsókoltuk egymást. Akárcsak mi ketten – tette hozzá Isti. Csabi ránk nézett nem szólt semmit csak mosolygott; aranyosan kedvesen, mint mindig...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.89 pont (96 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. március 15. 09:58
#10
Csak is a pontok végett.
1
a
A57L
2020. május 16. 05:22
#9
Még ez elmegy.
1
t
t.555
2018. január 3. 00:54
#8
Szeretem a homo történeteket!
1
t
ttFla51ixbAr
2015. január 16. 21:47
#6
Csodálatos! Hatalmasat élveztem rá 😀
1
Valaki
2008. október 31. 15:06
#5
ah...én kipróbálnám mind a 4 fiúcskát főleg az Attliát!!!
1
Blazselyovics Béla
2008. október 8. 21:52
#4
Gyönyörü szex volt.Élmény volt olvasni és átélni a leirt eseményeket.
1
Másik Peti
2008. július 25. 23:45
#3
Még anál is jobb!
1
Peti
2006. március 18. 15:16
#2
Nagyon jó
1
T
Törté-Net
2005. február 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1