A+ A-

Kellemes Emlékek

Anikó egyedül érezte magát. Nem tudta feledni első szerelmét, Zolit, akit szívből szeretett. Vele tudta meg, milyen igazán szeretni a másikat, milyen nevetni, boldognak lenni. Dacból szakítottak, annak ellenére, hogy imádták egy mást. Habár ő vetett véget a kapcsolatnak, s ennek már egy éve volt, nem tudta elfelejteni a fiút. Hiányzott neki az illata, az érintése.
Hétfő délután volt, amikor úgy érezte, nem bírja tovább, és felkeresi.
Felhívni nem volt bátorsága, csak egy sms-re tellett. Nem rontott
ajtóstul a házba, de éreztette, hogy mit szeretne.
"Szia! Hogy vagy? Rég láttam a szobád! Megkaptad már az új bútorod? Megnézhetném, hogy rendezted át a szobád? ;) "
Ankióba amint elküldte az üzenetet, rátört a felismerés. Hogy lehet ilyen hülye?? Nem tudott volna valami frappánsabbat kitalálni?? De fiú kapcsolt, mit szeretne valójában a lány, hiszen 8 hónapig voltak együtt. Örült a lány kezdeményezésének.
Zoli a külvárosban lakott. Mivel az út mindössze pár percig tartott, megbeszélték, hogy Zoli kimegy a busszal érkező lány elé.A házig vezető út közben akadozott a beszélgetés, mindketten zavarban voltak. Fogalmuk sem volt, mit mondjanak. Anikónak rendkívül nehéz volt vissza tartania magát. Legszívesebben hagyta volna az unalmas társalgást, és ordítva tört volna ki belőle a fájdalom, hogy mennyire hiányzik neki szerelme! De nem tehette, hisz talán akkor elrontaná a rájuk váró kalandot. Beértek a házba. A lány találkozott a Zoli szüleivel, de gyorsan "kimentette" őt, és felráncigálta a szobájába.
Anikó megcsodálta a fiú legújabb érméit, amiket kiemelkedő sportteljesítményéért kapott. Megegyeztek, hogy elkezdenek egy filmet nézni. Zoli nagyon jól tudta, mi fog következni, és már alig bírt magával. Becsukta az ajtót, és lefeküdt a lány mellé az ágyra, és elindította a filmet. Egy ideig csak feküdtek egymás mellet szótlanul, egyikük sem, mert kezdeményezni. Aztán Anikó gondolt egyet és felpattant Zoli hátára. Csiklandozni, csipkedni kezdte a fiút, mert tudta, hogy ennek játéknak előbb utóbb pajkos birkózás lesz a vége. Onnan pedig könnyű lesz rávezetni egymást arra, amire igazán vágynak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 29. vasárnap 07:36
Az átlagosnál kicsit jobb.
#5 zsuzsika 2016. 09. 9. péntek 08:31
Rövid,de jó.
#4 listike 2014. 09. 23. kedd 14:24
Nagyon tetszett.
#3 A57L 2014. 08. 23. szombat 08:41
Élvezetes írás.
#2 papi 2014. 01. 4. szombat 20:39
Nem rossz
#1 Törté-Net 2005. 01. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?