A+ A-

Nem tudom, mit hoz a holnap...

Van egy srác, aki a pasim.
Nem is tudom. Az egész az interneten, a chaten kezdődött. Minden szépen és jól alakult. Egy darabig. Aztán jöttek a folytonos veszekedések, dühkitörések, balhék.
Múlt péntek este ő 150 km - re volt tőlem, de nem csak aznap, hanem már 3 hete egyfolytában.
Hirtelen a semmiből felhívott az elődje. Az az aranyos, bájos, helyes barna srác, akit oly nagyon szerettem éveken át, és még együtt is éltem vele, csupán az anyukájával nem jöttünk ki. Most a vonal másik végében ott volt Ő. Ugyanolyan érzékien, csendesen, szomorúan kezdte mondandóját: "este megyünk a többiekkel bulizni. jössz velünk?" Hirtelen szóhoz sem jutottam. Előttem volt a barátom képe, hogy most Ő is bulizik tőlem 150 km-re, és vajon gondol - e rám? Kivel, kikkel van? Aztán a kérdésre egyértelmű választ adtam: "igen."
Ez volt a baj és a végzet. Eljött elém autóval. Ugyanolyan türelmesen várt az autóban, mint oly sok éven át. Szemei szomorúnak látszottak, de valami mégis csillogott bennük. Benne élt a vágy, a közelség, az új kezdet reménye.
Elindultunk szórakozni. Végig kimért és szinte szótlan volt. Maga a buli nem szólt semmiről. Olyan semmitmondó volt.
Éjjel hazavitt. Az autót leállította a házam előtt, és a kezét hirtelen rácsúsztatta a combomra. Éreztem, vagy azonnal leállítom a történést, vagy nincs visszaút. Szó nélkül ültem mellette és testem valami ismerős forróság öntötte el, amit oly nagyon szeretek. Csak ültem mellette és minden mozdulatát figyeltem. Egy váratlan pillanatban a fülembe súgta, felkísér és szeretne nálam aludni. Szó nélkül sétáltunk el az ajtóig és mentünk be a lakásba.
Mellém feküdt. Lassan, óvatosan, minden mozdulatomra figyelve ölelt, át és egyre közelebb jött hozzám. Érzékien simogatta és csókolta testem minden egyes részét, majd hosszasan kényeztetett. Olyan csodás érzés volt bennem, amit hosszú ideje nem éreztem (lévén a jelenlegi párommal még nem történt meg az aktus). Azon az éjjel egymáséi lettünk.
Reggel, ébredés után hazament és én elmentem azonnal zuhanyozni. Azóta eltelt néhány nap és úgy érzem, azt az éjszakát nem tudom lemosni magamról és mérhetetlenül "piszkosnak" érzem magam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.58 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 01. 14. szerda 10:01
Ez nagyon gyenge
#4 zsuzsika 2015. 01. 14. szerda 07:54
Ez mi volt?
#3 listike 2014. 10. 1. szerda 10:29
Nem jó.
#2 chris 2005. 01. 25. kedd 11:36
gagyi. gondolom csak egy hónap ingyenes hozzáférést akartál.
#1 Törté-Net 2005. 01. 22. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?