A+ A-

Beavatás 4. rész - Összjáték

Valóban Eszter mindent elintézett, beszélt a szüleimmel, akik örültek, hogy mégis tovább tudok tanulni. Anyám sírt, amikor elköltöztem otthonról, nehéz volt búcsút venni a testvéreimtől. Rézi is beletörődött, hogy nem találkozhatunk többé. Sára viszont ragaszkodott egy utolsó találkozáshoz.
- Szerelmem, vasárnap együtt látogatjuk meg Sára barátnőmet. Soha nem fogja elfelejteni ezt a napot. - -fogadkozott Eszter.
- Te voltál már együtt Sárával?
- Igen, amikor nem volt senkije, és nekem sem, elszórakoztunk egymással. Én voltam a dómina, de nem igazán izgatott a dolog. Nekem nagyon fontos, hogy érzelemileg is kötődjek a partneremhez. Kaptam egy kínai elixírt, ami állítólag megnöveli a férfi potenciát, ezt vasárnap kipróbáljuk.
- Annyi mindent olvastam már a mazochistákról, de még mindig nem tudom megérteni, miért jó nekik az, ha bántják, és megalázzák őket.
- A szakirodalom erről azt tartja, hogy a mazochizmus perverzió, amikor a bántalmazás és a megalázás nemi kéjérzést okoz. Sacher-Masoch író után nevezték el. Oka feltételes reflex a fájdalom, és a szexuális kielégülés között. Lehetséges az is, hogy őszinte és nyílt odaadásra való képtelenség miatti, kierőszakolt odaadás.
Nem sokkal lettem bölcsebb, ha ez Sárának jó, az ő dolga. Sára kedvesen fogadott bennünket, a nappaliban beszélgettünk és konyakozgatunk.
- Rézit miért nem hívtátok meg - -vetettem fel
Összenéztek, és elnevették magukat.
- Rézit? Ő annyira prűd, nem tudom, mit szólna az itteni dolgokhoz. - -válaszolta Sára
- Szerintem, megérne egy próbálkozást, sokkal perverzebb, mint gondolnátok.
Ezen elgondolkodtak, Sára úgy döntött felhívja telefonon. Amikor kiment telefonálni, Eszter töltött az elixírből a konyakunkba, gyorsan felhajtottuk, iszonyú íze és szaga volt.
- Meglepődött, hogy hívtam, sajnos vendégei vannak, de ha időben elmennek, lehet, hogy eljön. Minden esetre a hátsó ajtót nyitva hagyom neki . - -újságolta Sára De ne vesztegessük az időt, irány a kínzókamra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (130 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 08. 2. vasárnap 08:14
Közepes!
#6 listike 2014. 08. 7. csütörtök 17:09
Tetszett.
#5 A57L 2014. 02. 20. csütörtök 04:50
Egész jó.
#4 tiborg 2010. 10. 30. szombat 08:18
Ez kicsit sok! S/M az szuletet hajlam,nem practisszal szerzett!!Ezert hihetetlen, hogy Rzeielvezte az adminisztraciot. Kulonben jo sztori.
#3 nagydee 2005. 10. 12. szerda 07:45
kicsit el lett kapkodva, de nem rossz...
#2 banurr 2005. 10. 11. kedd 17:17
Mit modjak...
Ami a kategóriája: bizarr
:(
#1 Törté-Net 2005. 10. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?