A+ A-

Jutalomút

Az alábbi "történetfolyamhoz" némi magyarázat is szükséges. Egy kolléganőmet szerettem volna édes együttlétre bírni, ami élénk levelezéssel indult, aztán sok minden történt (de erről talán egy másik történetet kell írnom). A műfaji korlátok (idő rövidsége, stb) miatt a neki írt "történeteim" kicsit talán túlságosan "lényegre törők", inkább fantáziaindítók, mint irodalmi művek. Ennek fényében érdemes bírálni. A két aláhúzott megjegyzés kolléganőm válasza volt.
Bevezetés
A karácsonyi céges bulin te nyerted a fődíjat, egy hétvégi pihenés a szilvásváradi ötcsillagos kastélyszállóba, teljes ellátással (tényleg van ott egy gyönyörű szálloda, de sajnos nem tudom a nevét). Az időpont január vége. Te már tudod, hogy a párod akkor kéthetes külföldi továbbképzésen lesz, így nekem ajánlod fel, hogy tartsak veled. Némi szervezkedés (kitalált történet egy németországi szakmai kiállításról, ahol részt kell vennem azon a hétvégén), és részemről is elhárul az utolsó akadály a közös kirándulás elől. Némi ügyeskedés, és péntek délután kettőkor már úton is vagyunk...
Elindulunk városunkból
Rajtad egy rövid szoknya van harisnyával és egy blúz (mondjuk mint ma). Nem sokkal a várostábla után a nagy melegre való hivatkozással kigombold a felső három gombot, elővillan egy csipkés melltartó és a hamvas bőröd. Kezem szinte önkéntelenül indul el, hogy végigsimítsam a halmokat (már amit a fehérnemű megenged). Feltérképezem bőrödet, amit te jóleső sóhajjal nyugtázol. A délutáni nap a szemedbe tűz, így a táskádból előveszed napszemüveged. A táska a hátsó ülésen van, feltérdelsz és hátra fordulsz. Végigsimítom combodat, és ahol a harisnya véget ér, kezem meztelen popsidat simogatja: nincs rajtad bugyi! Ujjaim a combok közé csúsznak, forró szőrerdőben kalandozok, síkos virágszirmokat simogatok. Te megremegsz, majd összeszeded magad és visszaülsz helyedre. Rám mosolyogsz cinkos mosollyal és megsúgod, hogy a melltartód elől nyílik..
Ujjaim máris oda kalandoznak, rövid küzdelem a csattal, és máris szétnyílik a két kosár, feltárva meredező bimbóidat. Immáron semmi sem tartja vissza ujjaimat, egyre nehezebb a vezetésre koncentrálnom, még szerencse, hogy alig van forgalom. Egy kezem kevés testednek, de próbálkozom. Szoknyád feljebb csúszik, ahogy combjaid széjjelebb teszed, még két gomb megoldódik a blúzon, és ujjaim érintésére tested reagál.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.47 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 61karcsi 2017. 01. 14. szombat 21:29
10p szerintem jó
#3 A57L 2013. 11. 3. vasárnap 05:48
Egész jó.
#2 genius33 2012. 09. 11. kedd 06:13
Nemrossz nyes
#1 Törté-Net 2004. 12. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?