A+ A-

Vonattal Horvátországba 1. rész

Július közepe van, és nappal a hőség elviselhetetlen távol minden vízparttól. Éjszaka pedig majd' megöl az unalom.
Minden barátnőd a Horvát tengerparton nyaral, csak te maradtál itthon, és már nem is tudod, miért nem tartottál velük.
Ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve felhívod egyiküket a mobilján, hogy hamarosan találkoztok. Majd Összepakolod a táskád,
és elindulsz az állomásra. Csak egy vékony blúz, és egy rövid szoknya van rajtad, de szerencsére kellemesen meleg az este.
Fehér felsődön át erősen kirajzolódik a piros melltartód, de már nincs időd ruhát váltani, és reméled, hogy ez ma éjjel senkinek sem fog feltűnni. Sajnos csak egy lerobbant másodosztályú vonatra tudtál jegyet szerezni, de nem a kényelmes utazásért vágtál bele.
Fölösleges volt aggódnod, mert jóval az indulás előtt odaérsz. Felkapaszkodsz a leghátsó kocsira, és elhelyezkedsz két szomszédos ülésen.
Ilyen korán még nem sok utasra számítasz, amikor azonban már bemondják a vonat indulását, és még mindig nem szállt fel senki hozzád, rájössz, hogy rajtad kívül valószínűleg mindenki időben jegyet rendelt, és már elment a tíz perce indult gyorsvonattal. Úgy tűnik, egyedül fogod tölteni a több órás utat, amit tulajdonképpen nem is bánsz. Amikor azonban a vonat lassan elkezd kigurulni a pályaudvarról, három lány kapaszkodik fel sietve a vonatra. Úgy tizennyolc, tizenkilenc éveseknek nézed őket, amikor belépnek a kabinba, ahol ülsz (bár felmerül benned, hogy az erős smink miatt többnek látszanak).
Hangosan vihorásznak valamin, és te visszagondolsz, milyen lehettél két éve az ő korukban, és azt kívánod, bár két perccel később érkeztek volna. Ráadásul az egyikük épp a veled szomszédos helyet szemelte ki magának, és mialatt a másik két lány elfoglalja a szemben levő székeket, megkérdezi, hogy leülhet-e. Magadban persze bosszankodsz a várható kényelmetlenségek miatt (az egész kupé üres, és nekik pont oda kell ülniük), de nem akarsz udvariatlan lenni. Kedves mosollyal bólintasz, és elrakod a táskád a székről. Leveszi apró hátizsákját (mintha csak diszkóba, és nem külföldre menne) és felteszi a csomagtartóra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 09. 24. vasárnap 07:13
Valószínűleg csalódni fogok, mert azt várom, hogy a folytatásban a szemét kis kurvák jól pórul járjanak, és ezekben a történetekben nem így szokták folytatni...
#6 listike 2014. 11. 30. vasárnap 11:42
Gyűlölöm az erőszakot.
#5 A57L 2014. 04. 27. vasárnap 09:44
Nem tetszett.
#4 genius33 2013. 01. 30. szerda 07:57
Hmmm nagyon fincsi. smile
#3 ts 2004. 12. 29. szerda 17:24
nagyon jó várom a folytatást!!!!
#2 wlui 2004. 12. 26. vasárnap 23:36
Nagyon izgalmas történet, remélem, hogy a folytatás egy vad gruppenbe megy át...
#1 Törté-Net 2004. 12. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?