A+ A-

Talpmasszázs

Ez egy 100 %-ban igaz történet...
Talpmasszázs (ikertörténet)
2002. év vége, a két ünnep között. Este 9.30 (kb.), a gyerkőcök már alszanak, mi zuhanyzás után, fürdőköpenyben elfoglaljuk a háromrészes kanapét, a TV-t bámuljuk.
A férfi:
Úgy látom, a mai este is olyan lesz, mint sok másik. Én leülök a kanapé egyik végébe, kedvesem hanyatt fekve ölembe teszi lábfejét, hogy krémezzem-masszírozzam meg a talpát. Aztán beszunnyad az erősen hanyagolható műsoron, és külön-külön bejutunk az ágyba, aludni.
Pedig már több, mint egy hete nem szeretkeztünk! Legutóbb nagyon élveztem, ahogy hasra feküdt az ágyon és én a hátát simogattam merev farkammal, aztán a nyakát, finoman oldalt az arcát, és ő megnyalogatott. Aztán lefelé indultam, megemelte popsiját, és becsusszantam nedves puncijába...
Most is látom, már félig csukva a szeme. De akkor miért ezt a rövid fürdőköpenyét vette fel? Ez éppen csak takarja a félgömböket, és így hanyatt fekve elég egy óvatlan mozdulat, és minden feltárul.
Egyik talpával végeztem, és ahogy lábat cserél, szétnyílik elöl a köntös.
Ezt direkt csinálta, vagy véletlenül!? Felbukkan a fekete bozont, ami valahogy más, mint eddig, de nem jövök rá, hogy miért. Férfiasságom másodpercek alatt tettre kész, de a hosszú köpeny elrejti. Imádom a hosszú combjait, selymes bőrét... és ez az ártatlan kitárulkozás!!
Szabadon lévő lábfeje finom mozgásokba kezd, úgy tűnik, megpróbál köntösöm alá jutni. Segítek neki, így a következő pillanatban egy lüktető, forró hús-bólyában akad meg kecses lábfeje. És még mindig csukva a szeme!
Mivel a tőlem távolabb eső lábfeje szabad, ezért talpának finom bőrével le-fel simogatja farkam alsó felét. Gyönyörűséges érzés!! Remélem tudja, mit akar... Én mindenesetre megadtam magam az érzésnek.
Egyre ütemesebb a le-fel simogatás, én már csak ülök és élvezkedem. Néha lejjebb csúszik, és finom ujjai a szőrös erszény masszírozzák, tovább feszítve a húrt.
Finoman kihúzza a másik lábát a kezemből, és két talpát összefordítva, erőteljesebb ingerlésbe kezd.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 05. 10. vasárnap 06:04
egész jó!
#3 A57L 2013. 11. 3. vasárnap 05:51
Elmegy.
#2 papi 2013. 09. 28. szombat 08:43
Egész jó
#1 Törté-Net 2004. 12. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?