A+ A-

Kéj-Lak

Végre valahára hazaértem a munkából is. Nagyon fárasztó nap volt, de vége van és ez a lényeg.
Mikor belépek a házba, megpillantom Dave-et, amint éppen jógázik. Feszes, arányosan izmos gyönyörű teste van, bőre egyenletesen barna, szőr nincs a teste egyetlen szegletén sem. Mivel éppen fejen áll szinte minden izma megfeszül, és egy-két kóbor izzadságcsepp gördül le a feszes fenekén, ami nagyon felizgat.
Dave ugyanis teljesen meztelen, ami nem azt jelenti, hogy meztelenül szeret jógázni, hanem azt, hogy a mi házunkban mindenki meztelen, amikor itthon van.
Öten lakunk ebben a házban: Dave, Sean, Pierre, Antonio és én, Alex. Mind az öten melegek vagyunk és a házban, ahol együtt élünk, mindenki meztelen. Nincsenek párok, itt zzal szeretkezel, akivel éppen kedved van, ott, ahol akarsz és akkor, amikor csak akarsz. Imádok itt lakni négy ilyen bombatestű pasival.
Van egy szokásunk, amit nagyon szeretek: mikor valaki hazaér, megcsókol mindenkit és egy gyengéd puszit ad vagy a fenekére vagy a farkára.
Dave-hez megyek (én még fel vagyok öltözve, de már nem sokáig : )és lehajolok, hogy megcsókoljam a gyönyörű csókos száját. Gyengéden érek hozzá, de ő vadul visszacsókol. Dave remekül csókol... mikor összér az ajkunk, az egész testemen végigfut a forróság és egyben a hideg is kiráz. 4 perc vad csókolózás után "feljebb" haladok: előbb a mellbimbóit nyalogatom, majd a feszes hasfalát és a következő pillanatban már azt veszem észre, hogy a farkát szopom. Dave annyira élvezi, hogy már remeg a teste és alig bírja tartani az egyensúlyát. Nem akarom, hogy elélvezzen, ezért abbahagyom és megnézem a többieket.
Pierre remek szakács, most is a konyhában sürög. Csak egy konyhai ruha van rajta, hogy nehogy bármi történjen azzal a csodálatosan fehér bőrével, aminek olyan csodálatos illata van, hogy alig tudok ellenállni annak, hogy feltegyem a konyhapultra és ne elégítsem ki magam és őt is. Csendesen mögé lopódzom és gyengéden megpuszilom a nyakát, mire ő odatartja a száját és megcsókol. Az ő csókja is isteni... Finoman simogatja a szájpadlásomat a nyelve, a kezem közben a csupasz fenekét masszírozza, amit a következő pillanatban már a számmal kényeztetek. Nagyon élvezi ahogy a nyelvem hozzáér a fenekéhez, végigfut a testén a hideg és finoman közelebb tolja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 v-ir-a 2011. 11. 20. vasárnap 22:17
kár, hogy mégsincs folytatása
#5 iklo 2005. 01. 3. hétfő 19:53
10-es skálán 12-es.
#4 Clark 2005. 01. 1. szombat 18:40
Ha tetszett, van még folytatása.
#3 bb 2004. 12. 17. péntek 20:58
nagyon király
#2 Steve 2004. 12. 13. hétfő 05:58
Irtózatosan jó sztori! Dupla 10
#1 Törté-Net 2004. 12. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?