A+ A-

Nyári meló

Sziasztok!
Mostani sztorink most nyáron történt. Hely személyek nem lesznek.
Húgoméknak segítettünk egy hetet a strandon, mert el kellett utazniuk. Volt egy alkalmazottuk is. Velünk egyidős lány.
Húgoméknál voltunk elszállásolva. A házba bemenvén, jobbra lépcsőház, picit arrébb a lány szobával. Fent az emeleten egy tér volt csak, ami a nappali, a háló, és a konyha volt. Középen balra volt a fürdőszoba, amit csak egy fal választott el a hálótól.
Már második napja dolgoztunk, reggel 8-tól, este 8-ig a tűző napon. Még a munka előtt megfogadtuk, hogy nem szeretkezünk. De nem így lett. Aznap este is hullafáradtan hazaértünk, kajáltunk, lezuhanyoztunk, s mentünk feküdni. A tévé ment, mert a lány most ment zuhanyozni, s hogy letaláljon a lépcsőn. Barátnőm csak egy hosszú pólóban, én meg boxerban bújtam a lepedő alá. Kivételesen füllesztő meleg volt aznap este. A tesztoszteron ment fel mindkettőnk szervezetében, hiába a fáradság, a lány a fürdőben és a fogadalom. Hátulról átöleltem, letoltam boxerom, és odadörgölőztem hozzá. Erre ő nekinyomta popóját "picúromhoz", s elkezdett dörgölőzni.
Én átkarolva a derekán át elkezdtem simogatni, csupasz forró punciját. Felemelte a lábát, utat engedve a kezemnek, hogy bentebbről tanulmányozhassam nedves nuniját. Közben Ő hátranyult, s elkezdte simogatni addigra kemény férfiasságom. Közelebb húzott a tüzes már tocsogó bejárathoz, és magamévá tetette magát. Nem törődtünk a lánnyal a fürdőben, szerencsére sokáig zuhanyzott aznap. Mi meg mint akik már nem szeretkeztek egy hónapja estünk egymásnak. Akkorra élveztünk, mikorra ő is végzett a zuhanyzással. Gyorsan rendbe tettük magunkat. Másnap nem ismétlődött meg, hanem harmadnap, hazajött a barátja, mert kamionsöfőr. Barátnőmmel elképzeltük, hogy majd este ők lent, mi meg fent, szeretkezünk, egyszerre. Hát nem bírtunk addig várni. Megint jött a zuhanyzás ideje.
Mi megint először zuhanyoztunk, majd "alvás". Megint póló és boxer. A srác ment utánunk zuhanyozni. Barátnőmmel meg csak dörgölőztünk egymáshoz. Mikor csak megfordult, s elkezdett játszani "pic-Úrral". Szenvedélyesen a makknál kezdte, megfogta a tövét, és tövig szívta a szájába, közben körözött a nyelvével. Nagyon jól csinálja. A srác meg csak zuhanyozott. Mire végzett a zuhanyzással, már ott voltam, hogy elsülök. De barátnőm abbahagyta, s háttal lefeküdt mellém. Felemeltem a lábát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.42 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 03. 8. vasárnap 07:31
Hát elég gyenge!
#7 zsuzsika 2015. 01. 26. hétfő 08:45
Nagyon gyenge.
#6 papi 2013. 09. 2. hétfő 04:53
Nagyon röviden "Gagyi"
#5 Liv 2004. 12. 14. kedd 12:55
Szerintem is elég gyér... én szeretem, ha egy történetnek van eleje és tárgyalása, de ez a bele a lecsóba nekem nem jön be.. és ráaádul kissé stílustalan is...
#4 látogató 2004. 12. 13. hétfő 13:26
ne folytasd!
#3 Sanya 2004. 12. 12. vasárnap 09:52
Ez nulla
#2 tomi 2004. 12. 11. szombat 15:52
ócska
#1 Törté-Net 2004. 12. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?