A+ A-

Az ínség hét esztendeje

Amikor kinyitottam apámék ajtaját, egykedvű voltam. Persze az voltam előző nap is, meg előtte is, meg ha visszagondolok a házasságom utóbbi másfél évére, végig. Még talán akkor is, amikor megismertem Tibit azon az egyetemi bulin. Csendes fiú volt, szelíd szemű., volt benne valami otthonos a sörszagú házibuli mámorában. És nem tapogatta a mellem. Irtóztam attól, ha egy fiú nyálasan csókolt és a mellem tapogatta. Ő más volt, száraz ajkú, visszafogott, gyengéd. És én azt hittem, ez kell nekem. Mert féltem a férfiaktól. Az izmos szőrös combtól, a mellkasuk göndör szőrzetétől, attól, ahogy megfeszül a bőr az izmokon...
Megálltam a nappali közepén és kinéztem a kertre. Apám kedvenc szabadtéri grillezője. Összerándultam, mint az utóbbi hét évben mindig. És a lelkem mélyén susogott az a furcsa hang: te mindvégig Gábortól féltél.
Gábor apám üzlettársa és legjobb barátja. 38 éves, barna szemű, sűrű, hosszú hajú. Vagy legalábbis az volt, amikor 3 éve utoljára láttam. Építész, mint apám. Mint én. Emlékszem, 14 éves voltam, az ölébe ültett a szokásos májusi grillpartin.
- Szóval te is építész leszel, te lány - nevetett és meghúzta hajam. - Egy nagyon csinos építész.
Zavarba jöttem. Aztán felcsattant Zsuzsa, Gábor felesége hangja:
- Gábor, drágám, hozod már a faszenet vagy még ezt is a házigazda csinálja?
Nem néztem rá, csak felálltam Gábor öléből és elsomfordáltam. Nem szerettem Zsuzsát.
Amikor két év múlva apám egy este vacsoránál bejelentette, hogy elváltak, valami gonosz, kegyetlen öröm fogott el. Vad táncot akartam járni. Felrohantam az emeletre, feltéptem a fürdőszoba ajtaját és bezárkóztam. Egy perc alatt ledobáltam a ruháim és a tükör előtt mustráltam magam. "Szép, igazán szép" - gondoltam. 165 centi tömény lányság, sötétszőke hosszú haj, kék szemek, kerek almamell, helyes kis göndör szőrzet a combok között. Eszembe jutott, ahogy Gábor két éve az ölébe ültetett. Felmeredt a mellbimbóm. Tágra nyílt szemekkel bámultam magam a tükörben, lelki szemeimmel láttam, ahogy egy szál levágott szárú farmerben mögém lép, átölel, megsimogatja a felmeredő mellbimbóm, finoman a nyakamba csókol, a hátamhoz simul a szőrös mellkasa, a lágy combomhoz a kemény izmos combja...és ekkor valami ismeretlen nyilallást, aztán émelygést éreztem a hasamban. Nagyon erős volt, megszédültem, de tudtam, hogy ez az igazi vágy.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2014. 11. 30. vasárnap 07:45
Jó.
#7 papi 2014. 05. 18. vasárnap 08:47
Nagyon jó
#6 listike 2013. 08. 19. hétfő 07:50
Miért nem folytattad?
#5 genius33 2013. 02. 26. kedd 07:19
Nemrossz smile
#4 Scully 2004. 12. 7. kedd 17:31
Az egyik legjobb, amit valaha olvastam.
Varom a folytatast.
#3 wlui 2004. 12. 7. kedd 17:23
Mindenképpen várom a folytatást!!!
#2 Chris 2004. 12. 6. hétfő 11:41
#1 Törté-Net 2004. 12. 5. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?