A+ A-

Álmom

Egy lánnyal voltam fent a szobámban, és éppen egy filmet néztünk. Összeölelkezve néztük a filmet. Az egyik kezemmel a hátát, a másikkal a kezét simogattam. Ö a mellkasomra borulva nézte a filmet. Néha-néha elcsattant egy-egy csók.
A film végén bekapcsoltam egy kis zenét, hallgattuk, csókolóztunk, s simogattuk egymás testét. Az arcát, a vállát, a hátát, a derekát simogattam, a száját, az arcát, a nyakát, a füleit csókolgattam, gyengéden harapdáltam. Ezekre halk sóhajok, s a hajamba túró kéz szorításai voltam a reakciók. Eldöntöttem az ágyon, s ráborultam. Néha beletúrtam a hajába, s a füleit, a nyakát és a tarkóját simogattam, csókolgattam. Elkezdte a testemet simogatni, az oldalam mentén eljutott a nadrágomig, benyúlt a pólóm alá, s úgy simogatta a hátamat. Előrenyúlt, s a mellkasomat cirógatta, a póló pedig már a nyakamban volt, majd hamarosan már az ágy mellett, a földön. Lassan elindultak a kezeim lefelé, az oldalát simogattam, a derekát, a hasát, majd a topon keresztül megérintettem a melleit. Először az egyiket simogattam, majd a másikat.
Az ajkaim is követték a kezeimet, s nyakát kezdtem el csókolgatni, a dekoltázsát nyalogattam. Majd topon keresztül megérintettem az ajkaimmal az egyik mellét, a keményen álló mellbimbóját. Közben a topot óvatosan feltoltam a lány nyakába, melyet ő egy laza mozdulattal a póló mellé küldött. Most már a melltartón keresztül simogattam, csókolgattam a melleit, a bimbóját. A kezei már szénaboglyát csináltak a hajamból, s ahogy felnéztem nagy "örömet" láttam. Megpróbáltam a melltartójától megszabadítani, de (finoman szólva is) szerencsétlenkedésemet tapasztalva, segített a "bonyolult" feladat elvégzésében.
Mikor feltárultak előttem a csodálatos halmok, nem tudtam betelni a látványukkal: csak néztem őket, a peckesen álló mellbimbóit. A lány finoman visszanyomta a fejemet a melleire, s így tudatta, hogy ne csak nézzem őket. Nekem sem kellett kétszer mondani. Finoman körbepusziltam a melleit, a bimbóit, s a két melle közötti részt pedig nyalogattam. Benedvesítettem a mutató és középső ujjaimat, s míg az egyik mellbimbóját szívogattam, nyalogattam, harapdáltam, addig a másikat az ujjaimmal kényeztettem, dörzsölgettem, csipkedtem. A lány közben a hátamat simogatta, a körmeivel néha finoman végigszántotta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.56 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 05. 31. szombat 04:56
Jó az írás.
#2 Törté-Net 2004. 12. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?
#1 Törté-Net 2004. 11. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?