A+ A-

Új élet, új kaland

Újdonsült barátommal minden tökéletes volt! Teljesen más lett az életem, mellette felszabadultnak és szabadnak érezhettem magam. Végre nem én voltam mindennek az oka, és végre nem voltam leszabályozva, csak olyan szinten, ami természetesnek mondható. Szinte sugárzott rólam, hogy mennyire boldog vagyok! (És ez a mai napig így van!) Legszívesebben minden pillanatomat vele töltöttem volna, teljesen elcsavarta a fejem. Alig telt el egy-két hét, máris teljesen odavoltam érte!
Egyik vasárnap úgy alakult, hogy bent aludt a haverja albérletében. Mivel be akart mutatni nekik, elkísértem a nagy pakkjaimmal együtt (ugyanis készültem vissza a kollégiumba, ami onnan 10 percnyire volt). Beszélgettünk, s mondta, hogy hamarosan akkor visszakísér a kollégiumba. Már indultunk volna, mikor a haverja felajánlotta, hogy aludjak ott nyugodtan. Hmmm, akkor ezt átgondolom, s megbeszéljük. Ok, innentől kezdve csak ezen járt az agyam, hogy jó ötlet lenne-e, ha ott aludnék. Meggyőztem magam, hogy már úgyis késő van, nem örülnének a kóterban sem, ha ilyenkor esnék be, amúgy is eloltották a szobákban a villanyt stb. És belementem.
A szoba, ahova becuccoltunk nagyon hangulatos volt. Az ablakon egy királykék sötétítő függöny lógott, amit kintről megvilágítottak a lámpák fényei, és kékre festette az egész szobát! TV is volt, így bekapcsoltuk, hogy ne legyen olyan vaksötét, ha leoltjuk a lámpát. Szerencsére mindketten fürcsiztünk indulás előtt, így azzal nem kellett bajlódni. Megkértem, hogy hozzon nekem valamit inni, s amíg ő ezzel foglalatoskodott, kihasználva távollétét átvedlettem az alvópólómba, s bebújtam az ágyba.
- Kis cseles! - mondta, mikor visszajött a szörppel.
- Na gyerünk, tessék levetkőzni, mert így nem jöhetsz be mellém az ágyba.
Nem is habozott, pár pillanat múlva ott állt előttem egy szál boxerben. Még sosem láttam őt előtte még csak póló nélkül sem, hiszen tél volt, és ilyenkor csak úgy nem mászkál úgy az ember. Most viszont nem tudtam levenni róla a szemem! Hihetetlenül jó teste van, meglátszik, hogy nagyon sokat sportol. Izmos felsőteste sima, csak a pocijánál van egy kis szőr, formás feneke, no meg a lábai is nagyon izgatóak! A bőre enyhén barnás színű, nem az a tejfehér. Már a puszta látványától teljesen izgalomba jöttem, nagyon megkívántam! Tudtam, hogy aznap este még nagyon sokáig nem fogunk elaludni...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.4 pont (5 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 02. 9. vasárnap 17:48
Nagyon jó lett volna, de a folytatás nélkül semmit nem ér.
#2 v-ir-a 2011. 09. 24. szombat 22:54
kár h nem folytattad, nagyon jól indult...
#1 Törté-Net 2004. 11. 20. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?