A+ A-

Az első S/M élményem

Ez az eset egy nyári este történt meg velem és barátnőmmel, akivel azóta is együtt vagyunk. Éppen egy eléggé romantikus film végére értünk és nem tudom miért, de a film ahelyett, hogy elérzékenyített volna, inkább felizgatott. Voltak benne pikáns részletek és ilyenkor mint minden pasi én is meredni kezdtem.
Oda fordultam a barátnőmhöz és mondtam neki, mi lenne ha egy kicsit játszadoznánk. Azt mondta, hogy neki most nincs kedve és amúgy is épp tegnap csináltuk. Erre én kifakadtam, hogy: mindig ezt mondod, és mindig ezt kell eljátszanunk, ha szeretkezni szeretnék veled, már eléggé unom. Mit gondolsz, majd ha kell egy kis szex akkor magamat fogom leszopni?
Erre az ő válasza: Nem is olyan rossz ötlet! Nem mondod komolyan - válaszoltam. Dehogy nem! Kérlek a kedvemért! Aki igazán szereti a barátnőjét az nem tud ellenállni neki, mellesleg megnyugodtam mert tudtam, hogy úgy sem érem el a számmal. Bukott a terve és ezt meg is mondtam neki, de ő hajthatatlan volt, hát gondoltam had próbálkozzon és izginek is tartottam. Szóval elkezdtük.
Azt mondta, hogy mindenben engedelmeskednem kell neki anélkül ez nem megy és nem kételkedni a sikerben. Láttam rajta, hogy szinte átváltozik dominának és ezt tetszett is, mert ritkán fordul elő. Nem tudtam mi a terve de hamarosan kiderült.
Még régebben vettünk neki egy netes shopban egy lakk nacit, egy újatlan felsőt és egy hosszú szárú kesztyűt. Persze ezek feketék voltak, mert csak azt szerette. Elkezdte felvenni, segítettem neki és tudtam, amikor ezt a rucit felveszi mintha kicserélnék. Izgalmasnak ígérkezett az este.
Levettem minden ruhámat ahogy parancsolta és ott álltam előtte kissé meredező farokkal és ezt tetszett neki láttam a szemében. Mondtam neki, hogy hiába minden, nem bírom magamat leszopni. Elég - mondta. Volt nekem akkoriban egy súlyzó padom, azt mondta feküdjek rá. Megtettem. Emeljem meg a lábamat mintha gyertyába akarnék felmenni csak hajtsam a lábamat a fejem mellé. elég kényelmetlen póz volt ez, de nem vészes. A lábamat beakasztottam a súlyzó rúdba ami a helyén volt jó sok súllyal, hogy ne rántsam le. Látod nem érem el, mondtam, hogy nem fog menni. Várd ki a végét - mondta. Nem tudom miért de ekkor a farkam már meredezett és bármit is tesz velem benne vagyok. A kezemet a pad 1-1 lábához kötözte egy bőrszalaggal, és a mellkasomat a hónom alatt is a padhoz erősítette, hogy nehogy elmozduljak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 11. 8. szerda 06:15
Nekem sem tetszett.
#6 A57L 2014. 03. 15. szombat 07:28
Nem tetszett.
#5 Chris 2004. 11. 24. szerda 10:06
ugyan én lány vagyok, de kellő lazitás után simán a nyakamba teszem a lábamat, szóval elképzelhető.
#4 anyád 2004. 11. 20. szombat 17:53
Nem hihető. Eltörne az ember gerince.
Amúgy lehetne benne több s/m is.
#3 Tamás 2004. 11. 19. péntek 10:26
15-16 évesen minden külső segitség nélkül leszoptam magam, pusztán kiváncsiságból.
#2 xess 2004. 11. 19. péntek 06:23
Hát mit mondjak! Ha azzal kezded, hog tornász voltál, vagy akrobata vagy akkor hihető lett volna, de józan paraszti ésszel belegondolva a gerinced elroppant volna az ilyen terheléstől. Nincs kin kipróbálni, de félek örök nyomorék lenne az illető, ha végigcsinálnánk. Ez a valóság része, de ha virtuálisan olvasom és nem akarom elképzelni kitünő ötlet és izgató is. Így olvasva tetszik is az írás:))))))
#1 Törté-Net 2004. 11. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?