A+ A-

Egy átlagos estének indult

Egy átlagos estének indult. Kicsit fáradt voltam, inkább otthon maradtam, nem volt kedvem különösebben semmihez. Lementem a boltba pár apróságért. Ahogy hazafelé tartottam, a folyosón a szomszédból érkező hangokra lettem figyelmes. Áhá, biztos a Szilvi megint valami összejövetelt rendez. A szomszédom, Szilvi majdnem dupla annyi idős, mint én, ám igen fiatalos, mindig is tegeztem. Olyan 38 éves lehet, elvált, és az ilyen összejövetelek alkalmával a hasonló korú és társadalmi helyzetű barátnőivel szoktak szórakozni. Körülbelül minden hónapban egyszer néhány szintén igen jó karban lévő hölgy érkezik a szomszédba, innen tudom, hogy buli van. Lopva bepillantottam az ajtón, mert az ablaka nyitva volt. Lehettek vagy öten, és iddogáltak meg beszélgettek.
Szilvi épp kijött valamiért az ajtó mellett lévő konyhába, és észrevett, bár amint megláttam, igyekeztem úgy tenni, mint aki csak beköszönnék és mentem is haza. Ő mosolyogva köszöntött és érdeklődött hogylétem felől. Mondtam neki, hogy az elmúlt napok igen kifárasztottak és megyek is haza ejtőzni kicsit. Mondta nekem, hogy itt van néhány barátnője, és épp kártyázni készülnek. Kérdezte, esetleg nincs e kedvem csatlakozni. Hát egy ilyen ajánlatra csak egy hülye mond nemet. Izgatott lettem, de abban reménykedtem, hogy nem vette észre rajtam Szilvi. Mondtam, hogy hazaviszem a vásároltakat, egy negyed óra és átnézek.
Gyorsan bementem lakásomba, leraktam a szatyrot, és lezuhanyoztam, majd kicsit igényesebb ruhát öltöttem magamra. Magamhoz kaptam egy üveg bort, majd átmentem. A hölgyek - 5 elképesztően dögös, érett, vidám, mosolygós nő - pompás látványa fogadott, ahogy bementem. A barátnőket csak látásból ismertem, de kedves vendéglátóm bemutatott vendégeinek: Katának, Zsófinak, Annának és Nórinak.
Elkezdtünk beszélgetni, közben iddogáltunk, mindenki mesélt magáról, megtudtam, ki hogy vált el, szóval mindenkit megismertem egy kicsit. Közben elkezdtünk kártyázni - megmutattam nekik, hogy kell pókerezni, magyarázgattam a szabályokat, mert nem nagyon ismerték, csak römizni szoktak.
Ahogy fogyott az alkohol, a hölgyek egyre felszabadultabbak lettek, Anna például megkérdezte tőlem, hogy van e barátnőm. Mondtam, hogy sajnos nincs. Kérdezte, hogy miért, hiszen szerinte igen helyes vagyok. Elmeséltem, hogy nemrég fejeződött be egy kapcsolatom, és még nem találtam új lányt azóta.
Nagyon jó volt a hangulat, és hát mivel férfi vagyok, egyre nehezebben tudtam koncentrálni az elképesztő női társaságban. 5 igazán jó alakú, csinosan felöltözött, érett nő, huh. Azon kaptam magam, hogy kártyázás közben egyre csak bedobom a lapom, és partnereim alakját szemlélem. Persze igyekeztem mindezt észrevétlenül csinálni, mert Szilvi mégis csak a szomszédom, nem akartam semmilyen kellemetlenséget.
Egyik pillanatban Zsófi elkezdte mesélni, hogy hallott egy olyan játékról, ami állítólag manapság igen elterjedt bulikon, de mivel eddig nem tudott pókerezni, nem volt alkalma kipróbálni. A vetkőzős pókerre gondolt. Hát én nem hittem el, amikor kimondta. Reménykedve figyeltem a többiek reakcióját, hiszen egy ilyen pompás játékot ilyen elképesztő társaságban csak valami félidióta hagyna ki. Igyekeztem nyugodt maradni, bár nem mondom hogy egyszerű volt. Már igencsak tombolt a vérem, a fantáziám.
A többi nő már szintén jókedvű volt hála az elfogyasztott italoknak, így mosolyogva beleegyeztek, az én legnagyobb örömömre.
Mindenki rákészült a játékra, Kata és Nóri kiszaladtak a kosztümjeik zakójaiért, hogy minél több ruhával induljanak. Kiosztottuk az első kört. Mindenki bedobott egy ruhadarabot. Megnéztem lapjaimat, és aránylag jók voltak: két magas pár. Igyekeztem koncentrálni, bár kissé extázisban éreztem magam a helyzettől. Az első tétek ékszerek, fülbevalók, illetve az én órám volt. Mindenki bátran licitált, ami kellemes alapot kölcsönzött a játéknak.
A szabályokban úgy állapodtunk meg, hogy minden ruhadarab egy egységet képvisel, és további tétként csak az adott körben visszanyert saját ruhadarabokat lehet felhasználni. Az első kört szerencsémre sikerült megnyernem, így megszereztem az ékszerek körülbelül felét. (Ez azért volt kecsegtető, mert ha az ékszereket elnyertem, már a ruhadarabok következhetnek.)
Szóval, a második körben gyenge lapom volt, így bedobtam a lapot, ezzel buktam egy pulcsit. A kört Szilvi vitte. Anna és Zsófi hasonló cipőben járt, mint én. Nekünk már valóban élesbe ment a játék. A két nőtől egy-egy cipő került az asztalra, (ha sikerült jól leírnom a hölgyek stílusát, az igen megnyerő magasabb sarkú cipők már nem okozhatnak meglepetést) és így láthatóvá vált egy-egy elképesztő női lábfej, harisnyában. Én is bedobtam a cipőm. Nem jöttek a jó lapok, bár ez más esetben valószínűleg jobban aggasztott volna; itt csak a ruháimat veszthettem, ebben a körben két cipőmet és egy zoknit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.68 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 04. 17. vasárnap 14:46
Nem rossz.
#5 listike 2014. 05. 1. csütörtök 14:20
Nagyon tetszett.
#4 A57L 2013. 10. 13. vasárnap 05:03
Nem rossz.
#3 papi 2013. 04. 12. péntek 20:27
Kész gyönyörűség
#2 Sasha 2004. 11. 15. hétfő 14:49
minden férfi álma gyönyörű tálalásban... Gratulálok! Irj még!
#1 Törté-Net 2004. 11. 13. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?