A+ A-

Edina

A történet, amit most elmesélek talán úgy lesz kerek, ha onnan kezdem, amikor megismertem egy nagyon bájos kislányt Edinát. Akkor még nagyon fiatal volt úgy 13-14 éves lehetett. A feleségemmel a főiskola elvégzése után költöztünk fiatal házasokként arra a településre, ahol a szüleivel lakott. A szülőkkel nagyon jó barátságba kerültünk, rendszeresen összejártunk. Nagyon közel laktunk egymáshoz így Edina és a testvérei is rendkívül sok időt töltöttek nálunk. Szinte a szemünk előtt nőttek fel. Előfordult, hogy az éjszakát is nálunk töltötték.
Ilyenkor jókat társasoztunk és ahogy egyre idősebbek lettek, hosszan éjszakába nyúlva beszélgettünk. Ahogy az évek teltek a testvérei el-elmaradoztak, de Edina továbbra is rendszeresen meglátogatott minket. A kialakult jó barátság következtében a feleségemmel teljesen fesztelenül beszéltek meg minden olyan témát, ami már egy érett nőt, egy 18 éves lányt foglalkoztatott abban az időben. A jelenlétemben is sokszor beszélték át az első csók az első igazi szerelem élményét. Edina mindig örömmel jött hozzánk és osztotta meg velünk örömét, bánatát. Elég hamar férjhez ment. Minden a legnagyobb rendben volt egy darabig. Azonban egy idő után a férje kezdett kimaradozni, barátnőket tartott, zűrös üzletekbe bonyolódott. Nem is lehetett más a vége, mint a válás. Nagyon megvislték az események, sokszor sírva panaszolta bánatát. Szerencsére az élete hamar jóra fordult. Újra férjhez ment, gyermeket szült. A férje egyébként jól menő vállalkozó, mindenük megvan, lakás, jó autók. A barátság továbbra is megmaradt közöttünk, ugyan ritkábban találkozunk, de a kapcsolatunk még mindig a régi.
Mint már az előbbiekben említettem, ez a bájos kis teremtés a szemünk előtt érett nővé. A feleségem jelenlétében sokszor viccelődtem is vele, ha nőtlen lennék csak őt venném feleségül. Ő ezen azonban akkoriban csak jókat nevetett. Pedig visszagondolva arra az időre, a szemében ilyenkor mindig egy kis furcsa csillogás jelezte, hogy ő talán egyre komolyabban vette ezeket a vicceket. Igazán erre akkor döbbentem rá, amikor egy kellemes délelőttöt töltöttünk kettesben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2014. 09. 21. vasárnap 07:59
10P
#4 A57L 2014. 02. 2. vasárnap 06:04
Nem rossz.
#3 sihupapa 2008. 12. 22. hétfő 22:39
#2 procent 2004. 11. 14. vasárnap 08:26
tetszett, adok rá egy 8-ast
#1 Törté-Net 2004. 11. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?