A+ A-

A kicsi és a nagy

A látvány, amit kéjes gyönyörrel szemlélek, erotikus: Veltrusky - Szilfa az alkonyatban című képe alatt széles, sárgás színű, rézdíszítésekkel ékesített ágy, hófehér, selyem ágyneművel: az ágyban vörös hajú nő fekszik sötétszürke, rövid, átlátszó tüll kombinéban, melyet fekete csipke díszít, lábán fekete harisnya, melyet combja közepe magasságáig harisnyatartó tart; a vörös hajú egyik kezében pezsgővel telt poharat tart, és a hideg italt lassanként a tüll kombinéból kibuggyant mellére csorgatja, de a pezsgőnek nincs ideje a melléről a tüllre folyni, mert egy bajuszos férfi felissza az italt; a vörös hajú másik oldalán még egy férfi van, aki karjának belső oldalát nyalja, könyökének magasságában, mind közelebb kerülvén borotvált hónaljához.
A vörös hajú izgatottan lélegzik. Én pedig úgyszintén vele együtt.
Mert a saját gyönyörömet szemlélem a tükörben, melyet Petar és Mladen nyújt nekem. Érzem, hogy keltik fel gyönyörömet azzal, hogy párhuzamosan a tükörben is láthatom a jelenetet. És nagyon élvezem.
Játszadoznak a testemmel, én pedig az övékkel. Fogom a farkukat és lassan simogatom. Petaré kicsi és vékony, ha föláll sincs több 11 centinél, tojásai is arányosan kicsinyek, olyannyira, hogy - ha akarom - herezacskójával együtt mindkettőt egyszerre bevehetem a számba és kellemesen szopogathatom őket. Mladennak nagy van és vastagabb, a feje teljesen olyan, mint a gomba kalapja, és mikor megmértük elérte a 20 centimétert is. Heréi nagyok és nehezek, sűrű szőrrel borítva, ami teljesen el is rejti őket.
Csókolnak és simogatnak, én pedig gyengéden és lassan felhúzom, majd visszaeresztem farkukon a bőrt, aztán körkörös mozdulatokkal simogatom, és érzem, hogy keményednek még jobban meg. Aztán kezem átsiklik faszukról a tojásukra, játszadozom velük, tenyeremben fogom őket, érzem mennyire melegitik a kezemet. Ha úgy akarom, mindkét férfi farkát és tojásait egyszerre tarthatom a tenyeremben, kissé erősebben szorítva. Izgalmuk rögtön átterjed a nyelvükre, és még lelkesebben és izgatóbban kezdik nyaldosni a bőrömet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 01. 10. szombat 08:27
Nem rossz a kicsi és nagy váltakozása.
#4 A57L 2013. 09. 15. vasárnap 05:39
Elmegy.
#3 genius33 2013. 02. 13. szerda 07:16
Jó történet!
#2 Pavlov 2004. 11. 29. hétfő 17:20
Kemény....
#1 Törté-Net 2004. 11. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?