A+ A-

Valóság és álom

Felébredtem. Üres a lakás, csend van körülöttem. Ma egész nap szabad vagyok. Visszaalszom, lustálkodom egy kicsit.
Csöngetnek. Gabi és Attila az. Hozzám jöttek. Hoztak egy üveg vörös bort is, hogy "feldobják" a hangulatot. Mintha tudták volna, hogy egyedül vagyok itthon, s egész nap szabad vagyok. Kimentem kitekerni a nyakát az ajándéknak. Egy tálcán vittem be a szobába a kibontott bort, kicsit meglepődtem. Gabi és Attila az ágyamon csókolódzik. A döbbenettől megszólalni sem tudok, ezért az ajtóból figyelem mi következik. Sorban veszik le egymás ruháját, aztán lekerülnek az alsó nadrágok is. Félek megzavarni az izgató látványt, ahogy egymásba gabalyodva meztelenül csókolóznak. Attila meglátja, hogy kidudorodó alsóval figyelem Őket. Odahív engem is, ami nem botránkoztat meg, sőt örülök neki. Lekapom az alsómat, s hozzájuk megyek. Gyönyörködöm a látványban. Az ágyon térdelnek egymással szemben összefonódva. Szorosan összeér a testük, dákójuk egymás hasának nyomják, s el nem engednék egymást. Kitaláltam, hogy hogyan tudom hasznossá tenni magam. Megkérem Őket, hogy terpeszben csókolózzanak. Érzik, hogy mi fog következni. Párnát teszek a fejem alá, a befekszem a lábuk közé. 2 gyönyörű zacskó lóg 4 golyóval. Nem minden napi látvány. Óvatosan elkezdem simogatni előbb a hátukat, aztán a feneküket, aztán a golyókat. Élénk sóhajokkal válaszolnak. Ez még jobban felizgat. Megigazítom a párnát, hogy közelebb kerüljek a herékhez. Éppen elérem a nyelvemmel őket. Nyalogatom, s közben Attila fenekét kezdem intenzíven simogatni. Megtaláltam a bejáratot, amit körkörösen izgatni kezdek. Szépen nyílik, miközben Ő Gabival van elfoglalva. Szét nem válnának egy percre sem. Benyomom a középső ujjam. Egy sóhaj hagyja el Attila ajkait. Finoman ki-be jártatom a középső ujjam, aztán mellé kerül a mutató ujjam is. Lassan azt is befogadja.
Felébredek. Álom volt az egész? Sajnos ez a szomorú valóság. Nincs itt se Attila, se Gabi. Egyedül vagyok én s a kielégítetlen merev kéjrudam. Levetkőzöm meztelenre, s végigfekszem az ágyon. Húzogatom a bőrt, s tovább álmodozom...
Helyet cseréltünk. Én Gabival csókolódzom térdelő helyzetben. Farkam Gabi lába közé vezettem, s Ő is a lábam közé tette méretes dorongját. Attila alulról izgatja a heréinket, farkunkat. Közben kezelésbe veszi a seggemet is. Finoman csinálja. Nem sieti el. Közben érzem a nyelvét. Hól a belső combomon, hol a farkam végén, hol a zacskómra ad finom nyelves simogatásokat. Olyan ügyesen teszi közben hátul a dolgát, hogy észre sem veszem, mikor tövig nyomja az ujját a fenekembe. Érzem, hogy eltalálja azt a bizonyos pontot. Egész testemen végigszalad egy jóleső borzongás. Közben már 2 sőt talán több ujjával is bennem van. Nagyon érti, hogy hogyan tud örömet okozni játszadozásával. Elővesz egy gumit, s egy vibrátort. A gumit a vibrátorra teszi, s ügyesen felvezeti belém. A rezgést maximumra állítja, s szól, hogy tartsam meg. Nem kellett kétszer mondania. Közben Gabit kezdi tágítani. Érzem, hogy időnként Gabin végigfut a gyönyör, s ilyenkor a farka a combomnak feszül. Olykor olyan szorosan ölel át, hogy azt hiszem meg akar fojtani. Nem hagyjuk abba a csókolózást, egymás testének simogatását. Attila sem felejtkezik el közben a farkaink, golyóink izgatásáról.
Megunom, hogy csak a farkam húzogatásával szerezzek örömet magamnak. Előveszem a gésa-golyókat. Valakinek ajándéknak vettem, de miután kipróbáltam, nem adtam oda Neki. Jó szolgálatot tehet most. Belerakom egy kisebb nejlonzacskóba, hogy könnyebben tisztán tudjam tartani, a végére egy ceruzacsonkot kötök, nehogy eltűnjön, s bekenem síkosítóval. Az egyik lábamat egy derékmagasságú asztalra teszem, s a golyót a lukamhoz irányítom. A hideg síkosító kellemes bizsergéssel tölt el. Finoman, lassan bevezetem az egyik golyót. Aztán a másikat is. Kellemes s izgató érzés "megtöltve" lenni. Sétálgatok s időnként megrázom a fenekemet. Érzem és hallom, ahogy a kisebb golyók ugrálnak a nagyobbakban. Legjobb, ha a farkamat fel-le himbálva mozgok. Közben bekapcsolom a számítógépemet, s előkeresem azt a dugi CD-m, amin sok száz jobbnál jobb kép van. Nézegetem a képeket, s ez beindítja a fantáziámat...
Még mindig Gabival és Attilával vagyok. Gabi hátán fekszik szétrakott lábakkal. Gyönyörűen néz ki merev kívánatos farkával. Szája fölé térdelek, s Ő egy párnával megemeli a fejét, hogy be tudja kapni a pöckömet. Én is rábukok úgy, hogy a hátsóm Attila előtt ágaskodjon. A vibrátoron gumit cserélek. Gabi felhúzza a térdeit, s átfogja a nyakamat. Így bevezetem a vibrátort neki, s beindítom. Érzem, hogy a hatás nem marad el. Jóleső sóhajjal nyugtázza a tevékenységemet. Én is jól érzem magam, mert igen ügyesen cumizik. Miután mi jól elszórakoztatjuk egymást, Attila is feladatot keres. Hátam mögé térdel, s elkezdi bevezetni szerszámát a lukamba. Ugyan a vibrátor már kitágított, de Attila farka vastagabb. Előbb, csak izgatja makkjával a bejárat környékét, aztán lassan elkezd behatolni. Újra kihúzza, aztán megint betolja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.14 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 genius33 2013. 01. 5. szombat 12:14
Vannak eltérések de amugy jó smile
#2 Chris 2004. 11. 1. hétfő 11:06
most Gabi v. Géza?
#1 Törté-Net 2004. 10. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?