A+ A-

Julia tanulmányútja

Juliának szokatlan megbízást kapott. Az Állami Javítóintézeteket Felügyelő Osztály elhatározta: a jövő évtől náluk is bevezetik a törvény által lehetővé tett Testi Fenyítési Rendszert nőknél is. Ez idáig csak férfiaknál alkalmazták. Itt dolgozott Julia már néhány éve tekintélye egyre nőtt, gyorsan emelkedett a lánglétrán. A fegyencek tartottak tőle: nagyon szigorú volt, de elismerték, hogy igazságos.
Olyasmiről azonban nála szó sem lehetett, ami több kolléganőjével is előfordult, hogy egy egy csinos fiúval kivételezzenek.
Természetes volt: ő a legalkalmasabb, hogy áttanulmányozza a már működő hasonló női intézményeket és ennek alapján az államban is megszervezzen egy hasonlót.
A nőkkel kapcsolatban még nem sok tapasztalat volt, kevés helyen létezett ilyen a férfiak számára nagyszerűen bevált intézmények. A férfi javítóintézetek személyzetének több mint a fele ugyan nő volt, de sokan úgy vélekedtek, a nők verése komplikáltabb dolog: érzékenyebbek, talán sérülékenyebbek is célszerű ezért e célra egy fiatal energikus hölgy tapasztalatait, véleményét felhasználni.
Először Alabamában tanulmányozott egy női farm szerű munkatábort, ahol a gárdista hölgyek mindegyike vastag nehéz bőrszíjat hordott az övén. Minden gárdista a munkaszolgálatos nők farmerbe bujtatott fenekét kénye kedve szerint üthette munkájuk alatt. E ténykedésüket senki nem ellenőrizte.
A heti büntetések nyilvánosan az ebédlőben történtek. Itt a lányok 10-20 ütést kaptak az alsónadrágjukra (ha a durva gyapjúszövetből készült rövidnadrág féle egyáltalában bugyinak volt tekinthető), a fenyítés alatt 2 női gárdista fogta le őket. Problémás, nehézkes zűrös módon történt: nagy üvöltözés, az erőszakos birkózásos jellegű jelenetekkel kisért büntetés nagyon civilizálatlannak hatott.
A lányok egy része ugyanis nem akarta, vagy nem tudta elviselni nyugodtan a büntetést, ami természetesen újbóli fenyítést vont maga után. Többnyire az újoncokkal volt baj, akik csak több büntetés után jöttek rá, hogy jobb nyugodtan elviselni a két gárdista lefogását, mint az ellenállás miatti hosszabbítást. Julia rosszul sikerült eljárásként értékelte az intézetben látottakat. Szó sem lehet náluk ilyen primitívitásról!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 24. hétfő 07:19
Élvezetes jó írás.
#4 Span King 2006. 12. 12. kedd 16:53
Nekem is tetszett.:))))
#3 A Hegylakó 2004. 10. 29. péntek 02:03
Én inkább kínszenvedésnek nevezném..
#2 xess 2004. 10. 26. kedd 07:55
Kimondottan jó történet. Nagyon tetszik és még sok ilyet olvasnék mikor a végrehajó intézetben ténykedik a két főhős:))))))))
#1 Törté-Net 2004. 10. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?