A+ A-

Homérosz is szundikált

A történetet a leglényegtelenebb elemmel kezdeném, ami csak szerepelni fog benne: Sándornak hívnak. Adóügyi főelőadóként dolgozom egy vidéki városban, immár tíz éve. Kollégáim mind nők, s ennek vannak jó, és vannak rossz oldalai. Miközben ezeket a sorokat írom, most is itt nyüzsögnek körülöttem. Legtöbbjükkel le is feküdtem, a három fiatalabbikkal. Például Katikával, aki velem szemben ül, és időnként rám pislog a szemöldöke alól. Visszahúzódó, szerény nőnek tűnik, de az ágyban... atyaég!
Fél éve egyetlen éjszakát töltöttem vele, de az elég volt. Egész éjjel akarta. Pihenés kizárva. Vagy nyolcszor ment el összesen, és minden alkalommal úgy visított, mint egy malac, akinek már több napja üres a vályúja. Szerencsére az ő lakásán voltunk, úgyhogy másnap nem nekem kellett magyarázkodni a szomszédoknak. Utána két napig csengett a fülem, a pokoli izomlázról nem is beszélve. Azóta próbálkozik, hogy elvonszoljon még egy világkörüli szextúrára, de én félek. Nagyapám is, apám is infarktusban halt meg. Harmincnégy évesen nem hiányzik nekem az ilyesmi.
Vagy itt van Zsuzsa, aki épp most tett le az asztalomra egy aktát, s közben mintegy "véletlenül" végigsimította tekintélyes méretű kebleivel a karomat. Nyilván azt hiszi, dolgozom. Nem tud arról, hogy épp egy hülye történetet kerekítek, amiben ő is szerepel, ha csak mellékesen is. A hatást mindenesetre elérte: Zsuzsával, Katikával ellentétben kellemes, pihentető a szex. Két hónapja, egy bizottsági ülés után a kocsimban történt meg először; felejthetetlen orális élményt nyújtott. Aztán elmentünk a lakásomra, és egész éjjel döngettünk. Franciáztunk, lovagolt, a konyhaasztalra döntve is megdugtam, de szenvedélye hálistennek jóval halkabb volt Katikáénál. Minden nagyon remek lenne, ha nem lenne férje, aki ráadásul egy 120 kilós éjjeliőr. Az ilyesmi sem hiányzik nekem. Úgyhogy a két hónap alatt mindössze háromszor voltunk együtt.
És itt van még Ildi... ő a jó kis misszionárius póz elkötelezettje, ráadásul nem túl vonzó nő. Halk is, férje sincs, csak éppen nem igazi. Ilyen az élet: mért is lenne valami tökéletes.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2013. 12. 16. hétfő 05:51
Tök jó
#4 v-ir-a 2012. 08. 15. szerda 01:36
nekem is bejött smile
#3 East West 2005. 09. 20. kedd 16:42
Nagyon nagyon jo! Csak gratulalni tudok.
#2 valaki 2004. 10. 25. hétfő 10:14
Baromi jó. Humoros, érdekes :)) Cool
#1 Törté-Net 2004. 10. 23. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?