A+ A-

Laci és én 2. rész

Lacival folytatódtak a rendszeres találkozások, és bizony, nagyon nagy hatással voltak Rám. Nem ismertem még senkit, aki ennyire be tudott volna gerjeszteni, ill. akire én ilyen nagyon hatással lettem volna.
Közben rengeteget beszélgettünk is. Rájöttem, hogy egy csupa szív, kedves, jóindulatú, segítőkész ember, aki szinte fuldoklik a magányban.
Minden találkozásunkra rendkívül feldobódva készültem, és mindig nagyon jól éreztem vele magam.
Fizikai egymásra hatásunk annyira erős volt, hogy szakítottam a régi felfogással, miszerint menzesz alatt nem szeretkezem. :)
Együttléteink előtt amúgy is mindig zuhanyoztam, de ilyenkor tampont használtam, ami ugyan a coitust nem tette lehetővé, orális szexet viszont lehetett gátlások nélkül folytatni.
Ha csak megláttam őt, ahogy közeledik felém, és rám mosolyog, már téptem volna le a bugyit magamról, éreztem, ahogy beindul a nedv- és nyálképződésem.:)
Annyira bele voltunk pistulva egymásba, hogy fantáziánkat megmozgatva, minden létező módon megpróbáltuk egymás testét birtokba venni.
Én voltam a rámenősebb, a kezdeményezőbb, de Laci mindenben benne volt, és mind a ketten élveztük ezt a felállást...
Egyik alkalommal, amikor már többször elélveztünk mindketten, orálisan és vaginálisan is, fordítva, kiskanálszerűen feküdtünk egymás mögött.
Laci elkezdett lágyan simogatni, ez amolyan levezető becézgetésnek indult.
Aztán a fenekem felé tévedt a keze, és néha-néha, mintegy véletlenszerűen a fenekem lyukát is megsimogatta. Kicsit megmerevedtem, mert azelőtt sosem tettem ilyet...de nagyon elkezdtem bizseregni, halkan zihálni, és rám tört az őrűlt érzés, a bármit, bármilyen áron adni akarásé...
Laci ezt megérezhette, mert nagyot sóhajtva feltámaszkodott a könyökére, másik kezével széthúzta a fenekemet, és elkezdte nyalni a lyukat. Hirtelen nem tudtam, mit tegyek, megpróbáltam elhúzódni meglepődöttségemben. Ő viszont erre fel volt készülve, és nagyon erősen tartotta a fenekem, a szűk helyen amúgy sem volt könnyű megmozdulni. Rájöttem, hogy nincsen más választásom, "tűrnöm" kell.:) Azt gondoltam, megpróbálom elengedni magam, lazítani, hátha elmúlik a feszélyezettség. Így tettem, és valóban, először csak természetesnek éreztem a helyzetet, aztán, ahogy Laci egyre mélyebbre és mélyebbre nyomta belém a nyelvét, fokozatosan felizgultam...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 6. szombat 10:25
Kár,hogy befejezted.

Lehet hogy Zsuzsikával folytatnád bisztosan teccene neki is az anális szex.
#6 zsuzsika 2015. 11. 4. szerda 08:28
Kár,hogy befejezted.
#5 A57L 2015. 05. 30. szombat 05:01
Ez már jobb.
#4 papi 2014. 04. 8. kedd 18:50
Nem rossz
#3 listike 2013. 08. 24. szombat 09:58
Nagyon szép volt.
#2 v-ir-a 2011. 12. 17. szombat 23:55
olyan életszagú...
#1 Törté-Net 2004. 10. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?