A+ A-

Nóra

Már hetek óta egymásra voltunk kattanva. Nóra, aki a társaságban már sok fiú oldalán felbukkant, a többiek szerint is komolyan szerelmes lett belém. Ez talán annak volt köszönhető, hogy én másként beszéltem Vele, mint más srácok, akik számtalan kalandja miatt csak Nedves Nórinak becézték a háta mögött.
Egy kora tavaszi koncerten ismertem meg, ahol az első sorban ugrált átadva magát a zene ritmusának. Hosszú barna haja, tengerkék szemei és édes mosolya szinte azonnal megbabonáztak.
Kapcsolatunkat az első percétől átjárta valami fülledt erotika, ami állandóan létrehozta köztünk azt a bizonyos vörösen izzó hidat. Sokat beszélgettünk, csókolóztunk, és gyengéden simogattuk egymást. Viszont annak dacára, hogy veszett történetek keringtek Nóráról, nem történt ennél komolyabb dolog.
Egyik hétvégén moziba hívtam, éppen a 18. szülinapja után egy héttel. Amikor érte mentem, azonnal láttam, hogy "kívánós" hangulatban van. Nyakában az ezt jelző korall gyöngysort viselte.
Alaposan kicsípte magát, vörös miniszoknyát, magas sarkú cipőt és egy piciny topot vett fel, ami csak arra volt jó, hogy még jobban felizzítsa a férfinép rejtett vágyait. Az illata a szokásosnál is jobban eljutott a tudatomig s alig titkolt sürgetéssel vártam, hogy elkészüljön.
Az apja, aki egyébként néha egész jó "arc", rosszallóan morgott valamit, amikor elköszöntünk és a szokásos újságja mögül tett valami epés megjegyzést a mai fiatalokra.
Boldog voltam, már a házuk előtt vadul csókolózni kezdtünk, mert a tavasz és Nóra illata elborította az agyamat. Rózsaszín nyelvecskéje megkergette az enyémet, én pedig szokásomhoz híven lágyan nyaldostam ajkait, mint a méhecske, aki nem akar betelni a megtalált édes virággal.
Már nem tudom, hogyan jutottunk el a Kispiszkosnak nevezett mozihoz.
Csak a jegyszedő néni láttán tudatosult bennem, mekkora balek vagyok, mert valami tévedés folytán a legolcsóbb jegyet kaptam, és az ebből kifolyólag az első sorba szólt.
Így hát, mint utólag ezt kaján mosollyal konstatáltam, a többi 5-6 néző valószínűleg nemcsak a filmet figyelte.
Már a film előtti unalmas reklámot is vad enyelgéssel tettük felejthetetlenné.
Nóri vad dolgokat suttogott a fülembe, amitől teljesen beindultam, átöleltem és kihasználva a magyar művészfilm sötétebb részeit, formás mellecskéit simogattam. Éreztem, kedvére van a dolog, apró nyögdécselései egyre sűrűsödtek. A combjai teljesen szét voltak tárva s ezt nem hagyhattam büntetlenül, a szoknyája alá nyúlva gyengéden simogatni kezdtem bugyiján át.
Ő sem hagyta magát, mert a zsebemen keresztül, kiszakítva a bélést elkezdte masszírozni, izgatni a férfiasságomat. (Ezt hívják "mozi-zsebnek", mondta később Béla, felvilágosult, tanult barátom.)
Már amúgy is teljesen be voltam zsongva, félrehúztam csöppnyi bugyiját, és az ujjaimmal megéreztem nedves testét.
Simogattam, izgattam a csiklóját, le és fel mozgattam a kezem, ahol megéreztem a számára kellemes pontokat, oda vissza-visszatértem.
Csupa nedvesek voltak az ajkaink, mert őrülten faltuk egymást, nem nagyon törődve a tisztesebb mozilátogatók esetleges véleményével. Nóra combja remegett az izgalomtól és én finoman bedugtam az ujjam a hüvelyébe. Lassan megkerestem a G-pontját hüvelye felső redői közt és gyengéden, de határozottan, körkörös mozdulatokkal simogatni kezdtem.
Éreztem, hogy nagyon jó neki, mert még keményebben kezdte izgatni betonkeményen ágaskodó farkamat. Vágya a plafonig kúszott és láttam rajta, hogy teljesen kikapcsolt. Lehúzta a cipzáramat, és lassan ölembe hajtotta a fejét.
Megnyalta a farkam forró, csintalan nyelvecskéjével és éreztem, ha így folytatja, nem sok kell hozzá, hogy mindjárt orgazmusom legyen.
A film hirtelen nagyon világos lett -hála a rendezőnek-, és megriadva, de egyszerre kaján vigyorral abbahagytuk a pettinget, mert bár izgalmas volt a dolog, azért a kisvárosi moziban nem sűrűn szoktak ilyesmit elkövetni.
A fülébe súgtam:
- Őrülten akarlak!
- Magamban akarlak érezni, drágám- felelte aprókat pihegve.
Ki akartunk menni a moziból, de kint súlyos cseppekben szakadt a tavaszi zápor és ráébresztett bennünket a szerelmes fiatalok s idősebbek örök problémájára: nem volt hová mennünk...
Vágyunkat egy cseppet sem hűtötte le az eső. Ugyanúgy fel voltunk hergelve és legszívesebben már a mozi előtt egymásnak estünk volna.
Szerencsére mentő ötletem támadt!
A páholy részen, az emeleten van egy ruhatár, amit nem használnak már régen. Gyorsan felszaladtunk a csigalépcsőn, s mivel a jegyszedő néni éppen a pénztárossal beszélt, nem volt tanúja csintalan eltűnésünknek.
Behúzódtunk a kicsiny, talán két négyzetméteres, barna függönnyel lezárt, faillatú ruhatárba és pajkosan kuncogtunk.
Vadul és mohón estünk egymásnak, de a szerelem, ami bennünk égett, valahogy mindig ritmusváltásokra késztetett minket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.63 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 09. 20. szombat 07:09
Nekem nem tetszett.
#2 listike 2014. 02. 27. csütörtök 09:11
Kedves történet.
#1 Törté-Net 2004. 10. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?