A+ A-

Német óra

Mint a legtöbb gimnazista diák, én is hajtottam egy nyelvvizsgára. Sokakhoz hasonlóan, külön órákkal, magán tanár segítségével tanultam. Anyu egyik fiatal kolléganőjéhez jártam, Gabihoz, aki 9 évvel volt idősebb nálam. Gabi elég magas, vékony alakú lány volt. Különösebben nem szép arccal megáldva (igazából ki sem nézte volna az ember belőle, hogy 3 nyelven perfekt, s most kezdi a hébert a barátja miatt), de mégis valami miatt elég sokat gondoltam rá nőként is. Meglehet bomba alakja, átlagnál nagyobb, formás mellei és szép hosszú szőke haja indította be a fantáziámat.
Minden kedd és péntek délután jártam a belvárosi lakásába órára, ahol egyik barátnőjével, Vikivel lakott. Szinte állandóan melegítőben, kinyúlt pólóban fogadott (és mindig konstatáltam, melltartót nem hordott). Ha Viki is otthon volt, ő mindig elvonult a külön szobájába, nem sokat zavart, így nem ismertem őt. Viki is meglehetősen trampli öltözékben volt ilyenkor otthon. Jól kiegészítette Gabit, ő is szőke volt, szintén tanárnő, ellenben kicsit szebb arccal áldotta meg a sors, cserébe kicsit nagyobb fenékkel és kisebb mellekkel, mint Gabit.
Egyik nyár eleji pénteki órára érkezve meglepődve láttam, Gabi kiöltözött. Szép fehér feszülős felsőt (szigorúan melltartó nélkül), kék farmer mini szoknyát és fekete, nyitott orrú magas sarkú papucsot viselt. Lehet kicsit jobban megbámultam, mert kicsit elmosolyodott, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, igazából semmi olyan nem jutott eszembe, igencsak kezdő voltam a csajozásban, a testbeszéd értelmezésében.
Az óra elkezdődött, teszteket oldottunk meg, beszédgyakorlatokat tartottunk. Én a pamlagon, ő a fotelban ült és a dohányzó asztalon oldottuk meg a példákat. Gabi ilyenkor mindig játszott valamivel, tollal, füzettel, bármivel. Most a fülbevalóját választotta (szerencsémre). Lehet unalmas voltam, nehezen pörgött a nyelvem (talán érthető), de ő egyre intenzívebben babrált a fülbevalójával, ami végül kiesett, pont a lábam elé. Lehajoltunk mindketten, de gyorsabb volt nálam, egész közel ért a fejünk, mind a ketten megálltunk. Gabi valósággal belefújtatott, belelihegett az arcomba. Éreztem a parfümje illatát. Kezdtem magam úgy érezni, mint aki ivott. Elhagyott az erőm és az önkontrollom, lábaim remegtek, s olyat tettem, amit előtte soha, mindenféle előjel nélkül megcsókoltam. Mind a ketten megijedtünk, az biztos.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 05. 1. csütörtök 12:22
Gyenge fantázia, semmi alapja.
#3 papi 2013. 09. 16. hétfő 13:07
Te még életedben nem láttál nőt.
#2 Sanya 2004. 10. 18. hétfő 14:09
Miután felébredtél, kiderült, hogy a büdös életben nem tanultál semmilyen idegennyelvet.
#1 Törté-Net 2004. 10. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?