A+ A-

Laci és én 1. rész

Már 9 éve voltam férjnél, házasságomból régen elpárologtak az illúziók, a szerelem, és az igazi, önfeledt szex. Évek óta volt már ez így, de én csak tipródtam, nem tudtam, mit tegyek.
Az egyik fórumon elkezdtem vitatkozni egy sráccal, - Lacinak hívták - egy eléggé kényes témában, és igencsak meglepett, hogy ő akkor is kedves volt hozzám, amikor én már őrjöngtem...aztán megszeppentem, és el is szégyelltem egy kicsit magam a viselkedésemért. Már nem emlékszem, melyikünk javasolta, hogy találkozzunk személyesen, és beszéljük meg a dolgot úgy, de egyszer csak arra eszméltem, hogy a Népligetnél várom őt.
Megjelent, nem volt jóképű, csak egyszerűen szimpatikus, és hozzám képest nagydarab. Valamiért éreztem egy kicsi ellenszenvet, ez talán még a fórumon történt vitánk utóhatása volt. Azt mondta, mosolyogva, hogy béküljünk ki, és felém nyújtotta a kezét. Én belemélyesztettem a kezem nagy, erős, és meleg tenyerébe. Egy kicsit sétáltunk, de akkor már elég hűvös volt (ez egy szeptemberi délutánon volt), beültünk a kocsijába, ott beszélgettünk tovább.
Nem tudom, pontosan mi történt és hogy történt, csak azt vettem észre, hogy iszonyú erős fizikai vonzódást érzek. Először csak puszilgattuk egymás arcát, aztán csókolódzni kezdtünk. Lassan, félénken, aztán egyre jobban belemerültünk. Pár perc múlva már éreztem, hogy nedves a lábam köze.
Kimondottan örültem, hogy nem egy eldugott helyen vagyunk, különben életem első olyan kapcsolata lett volna, ahol azonnal lefekszem valakivel...
Utána elvitt, persze nem egészen hazáig, de majdnem. Egész úton hallgattunk, csak mind a ketten erősen ki voltunk pirulva...
Közben megtudtam, hogy 47 éves (én 33 voltam), nős, van egy kislánya. A házassága nagyon rossz, 4 éve nem volt együtt a feleségével, mert a nőt már régen nem érdekli a szex.
Pár nap múlva megint találkoztunk. Rossz idő volt, de beülni nem volt kedvünk zajos, füstös helyekre, ezért elmentünk a kocsijával, ami egy szép nagy autó volt, egy régi tipusú AUDI. Megálltunk egy bozótos, kihalt helyen. Hátraültünk a hátsó ülésre, bezártuk az ajtókat...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 11. 4. szerda 08:23
Nem rossz.
#4 A57L 2015. 05. 30. szombat 05:00
Nem rossz.
#3 papi 2014. 04. 8. kedd 18:50
Tetszik
#2 listike 2013. 08. 24. szombat 09:10
Nagyon jó kezdet. 10pont.
#1 Törté-Net 2004. 10. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?