A+ A-

Forró nyár 4. rész

Dénes felesége puncijához térdelt és merev farkát a széjjelnyíló kisajkak, közé nyomta.
Barbara meg sem lepődött mikor sógora pénisze a nyelve mellett becsúszott nővére hüvelyébe. Dénes beletúrt sógornője hajába miközben ütemesen dugni kezdte feleségét.
Barbara mohon nyalta hol nővére punciját, hol pedig sógora ki - bejáró faszát.
Enikő eközben sóhajtozva, nyöszörögve nyalta húga rózsaszín puncikáját és popsilyukát.
Dénes élvezte a helyzetet, és néha teljesen kihúzta merev, vörös, lüktető faszát Enikőből de csak azért, hogy sógornője szájába nyomhassa. Barbara mohon szívta, szopta az ajkai közé tolt kéjrudat. Pár lökés után Dénes visszatolta feleségébe farkát miközben élvezettel figyelte, ahogy Barbara nyelvecskéje azonnal kezelésbe veszi nővére punciját.
Dénes szinte magán kívül volt. Kihúzta Enikőből az elsülés előtt álló faszát majd lassan megkerülte az ágyat. Eközben a testvérpár egy pillanatra sem hagyta abba a nyalakodást. Dénes most Barbara mögé térdelt a lány azonnal széjjelebb rakta a lábait. Enikő kinyújtotta a nyelvét és mélyen benyalt húgának. Barbara érzete, ahogy sógora makkja a fenekének nyomódik. Egy pillanatra abba hagyta nővére kényeztetését és hátra nézett a válla felett a férfira. Dénes már a kerek popsit markolta és széjjelebb húzta a szabályos félgömböket. Enikő vadul nyalta húga csiklóját. Barbara testén apró rángások futottak végig. A kamasz nagyon közel volt egy orgazmushoz.
Miután elhelyezkedtek, Dénes egy kicsit erősebben nyomta a világos barna lyuknak vörös makkját. Barbara felnyögött.
Enikő előre nyúlt és simogatni kezdte húga kemény melleit.
Dénes elbűvölve nézte saját farkát, ami Barbara nyálától és felesége puncijától csillogott, majd ismét a kamasz fenekéhez nyomta.
Dénes érezte, hogy felesége nyalásának köszönhetően Barbara puncikája csillog a nedvességtől ezt kihasználva többször a selymes puncihoz, dörzsölgette makkját, majd a lány popsi nyílásába törölte a nedvességet. Barbara ellazult, sőt, háta mozgásából arra lehetett következtetni, hogy élvezi puncija kényeztetését. Dénes átszellemült arccal figyelte saját farka hegyét amint a gyönyörű rózsaszín kisajkak közé nyomva azok engedelmesen nyílnak meg.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (114 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2013. 09. 19. csütörtök 17:54
Egész jó.
#6 A57L 2013. 08. 8. csütörtök 03:33
Nem rossz.
#5 Magnum 2004. 11. 9. kedd 11:58
Helloka!
Köszönöm az értékes hozzászóláspkat

Kedves Szasza: A történetnek van több része. Ha az elejétől olvasod remélem nem fogod túl nyersnek és pornó hatásúnak találni hanem megtalálod benne a történetet. Igen ez a rész ilyenre sikerült.:)))

Kedves Zei: A vélemények megoszlanak a kissráccal kapcsolatban ezért jobnak láttam kihagyni a továbbiakban. Várom további észrevételetek.

Hello Magnum
#4 zei 2004. 10. 31. vasárnap 02:21
Hol van a kis srác?
Ne hagyd ki!!!
#3 Szasza 2004. 10. 13. szerda 23:41
Ezt atörténetet ugy tudnám jellemezni, mintha egy tömény pornófilmet néznék, mindennemű érzelem nélkül! Nincs bevezetés és nincs levezetés. Csak érzelem nélküli pornográfia! Bocs de ez a meglátásom!
#2 smile121 2004. 10. 13. szerda 20:53
jó történet. Csak miért van minden pasinak 24 cmes farka????
#1 Törté-Net 2004. 10. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?