Vallomás a weben

Szavazás átlaga: 5.67 pont (21 szavazat)
Megjelenés: 2004. október 13.
Hossz: 9 392 karakter
Elolvasva: 1 787 alkalommal
Sziasztok. Én egy 29 éves sportos testalkatú (54 kg) lány vagyok, kicsi de formás melleim vannak, valamint – férjem szerint – világbajnok fenekem. Hogy miért írok most? A közelmúltban szeretkeztünk a férjemmel, aki néha az aktus közben olyanokat kérdezget, hogy na, dugtak már ilyen jól? vagy hogy hány pasival is voltál már? – ugyanis úgy tudta, hogy nekem ő az első és egyetlen, akivel lefeküdtem. No, az elsőben igaza van. Szóval most is elkezdett ilyenek kérdezgetni, és én valahogy nem tudtam kellő meggyőződéssel válaszolgatni, és végül bevallottam, hogy egy céges bulin történt valami. Olyan szinten begerjedt arra, hogy nekem volt egy egyéjszakás kalandom, hogy kb. 3 órán át dugott, de úgy, hogy a végén megmozdulni nem tudtam. Közben persze folyamatosan kérdezgetett, hogy is volt, milyen pózokban, elmentem – e stb. Akkor megígértem neki, hogy ha ennyire érdekli, kap egy részletes beszámolót írásban. No, ez az, úgyhogy most miután megírom és elküldöm a netre, szólok neki, hogy mehet fel a netre, olvasgatni. Asszem ettől megint jól beindul.

Tehát a sztori:
Ezelőtt kb. 7 évvel ezelőtt történt. Már vagy 3 éve együtt voltunk a jelenlegi férjemmel. Egy kreatív cégnél dolgoztam akkoriban, munkatársak átlagéletkora 25 év, és általában minden hétfő úgy indult, hogy jöttek az információk, hogy a hétvégén ki kivel is volt. Többször is volt olyan, hogy 1 – 2 pasi elkezdte híresztelni, hogy na, én megvoltam neki. Ezeken jókat nevettem, és mindig jó hangosan, lehetőleg úgy, hogy mások is hallják, megkérdeztem tőlük, hogy nekem is jó volt – e. Rajtam kívül még kb. két kolléganőm volt, akiket nem tudtak becserkészni a fiúk, és erre még talán büszke is voltam.

Szokás volt a cégnél, hogy kb. félévenként úgynevezett céges tréningen kellett mindenkinek részt venni. Levonult az egész cég vidékre, egy nagyobb panzióba, ahol napközben előadások voltak, este uszoda, szauna, kaja – – party. Az előadások eseménytelenül lezajlottak, amin persze mindenki elbágyadt, és már nagyon várta az esti nagy bulit. Én Kriszti barátnőmmel laktam egy szobában. A szoba nagyszerű volt, franciaággyal, és szokatlanul nagy fürdőszobával. A tréning után gyorsan felvettük a fürdőruhát, és irány az uszoda.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.67 pont (21 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. október 22. 20:12
#4
Egyszer olvasható
1
zsuzsika
2014. december 1. 07:13
#3
Közepes.
1
a
A57L
2014. október 28. 15:35
#2
Egynek elmegy.
1
T
Törté-Net
2004. október 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1