A+ A-

Vallomás a weben

Sziasztok. Én egy 29 éves sportos testalkatú (54 kg) lány vagyok, kicsi de formás melleim vannak, valamint - férjem szerint - világbajnok fenekem. Hogy miért írok most? A közelmúltban szeretkeztünk a férjemmel, aki néha az aktus közben olyanokat kérdezget, hogy na, dugtak már ilyen jól? vagy hogy hány pasival is voltál már? - ugyanis úgy tudta, hogy nekem ő az első és egyetlen, akivel lefeküdtem. No, az elsőben igaza van. Szóval most is elkezdett ilyenek kérdezgetni, és én valahogy nem tudtam kellő meggyőződéssel válaszolgatni, és végül bevallottam, hogy egy céges bulin történt valami. Olyan szinten begerjedt arra, hogy nekem volt egy egyéjszakás kalandom, hogy kb. 3 órán át dugott, de úgy, hogy a végén megmozdulni nem tudtam. Közben persze folyamatosan kérdezgetett, hogy is volt, milyen pózokban, elmentem- e stb. Akkor megígértem neki, hogy ha ennyire érdekli, kap egy részletes beszámolót írásban. No, ez az, úgyhogy most miután megírom és elküldöm a netre, szólok neki, hogy mehet fel a netre, olvasgatni. Asszem ettől megint jól beindul.
Tehát a sztori:
Ezelőtt kb. 7 évvel ezelőtt történt. Már vagy 3 éve együtt voltunk a jelenlegi férjemmel. Egy kreatív cégnél dolgoztam akkoriban, munkatársak átlagéletkora 25 év, és általában minden hétfő úgy indult, hogy jöttek az információk, hogy a hétvégén ki kivel is volt. Többször is volt olyan, hogy 1- 2 pasi elkezdte híresztelni, hogy na, én megvoltam neki. Ezeken jókat nevettem, és mindig jó hangosan, lehetőleg úgy, hogy mások is hallják, megkérdeztem tőlük, hogy nekem is jó volt- e. Rajtam kívül még kb. két kolléganőm volt, akiket nem tudtak becserkészni a fiúk, és erre még talán büszke is voltam.
Szokás volt a cégnél, hogy kb. félévenként úgynevezett céges tréningen kellett mindenkinek részt venni. Levonult az egész cég vidékre, egy nagyobb panzióba, ahol napközben előadások voltak, este uszoda, szauna, kaja- pia- party. Az előadások eseménytelenül lezajlottak, amin persze mindenki elbágyadt, és már nagyon várta az esti nagy bulit. Én Kriszti barátnőmmel laktam egy szobában. A szoba nagyszerű volt, franciaággyal, és szokatlanul nagy fürdőszobával. A tréning után gyorsan felvettük a fürdőruhát, és irány az uszoda.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 12. 1. hétfő 07:13
Közepes.
#2 A57L 2014. 10. 28. kedd 15:35
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2004. 10. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?