A+ A-

Fricska

Szörnyű fejfájással küszködve ballagtam egy lepattant, amolyan késdobáló kocsma felé. Elgyötört testem és szellemem csak egy feles barackot áhított. A gyárban mindig a túlóráért fizetnek a legjobban, ezért maradtam ilyen sokáig, kell a pénz.
Ahogy beléptem, megcsapott az olcsó dohányfüst és a kommersz ital vegyes szaga. A pulthoz léptem, és kértem egy pálinkát, amit egy alig elmosott mércés pohárban kaptam meg a kocsmárosnőtől. Nem volt társaságom, de még egy ismerős sem volt a helyiségben, ezért elkezdtem a pultosnővel beszélgetni. Megtudtam, hogy Arankának hívják, hogy egész életében vendéglátós volt, hogy visszeres a lába, hogy elmúlt már 50, és hogy a férjétől régen elvált, mert nem szülhetett neki gyereket. Látszatra egy elgyötört nő volt, megkeseredett jövővel, élményszegény múlttal.
Megsajnáltam, fizettem neki egy kevertet, amit egy lendülettel le is hajtott. Egy kicsit jobb kedve lett, örült, hogy végre valaki emberszámba vette. Lassan elmúlt éjfél, a vendégeket parancsszóval kizavarta a krimóból, mire én is szedelőzködtem, gondoltam haza sétálok. De marasztalt, azt mondta, hogy nem nekem szólt, maradjak csak nyugodtan, inkább meghív még egy barackra.
Hát tovább ittunk. Valószínű, hogy felkeltettem az érdeklődését, mert kicsit kigombolkozva behajolgatott nekem, amikor a pultot törölgette. Mély dekoltázsa volt, néhol láthatóvá vált a sok mosástól kissé megsárgult melltartója. Mellkasán már erősen ráncosodott a bőre, emlői lengésétől néha megfeszült. Kacéran mosolygott, közben elő villantak fényes amalgám fogai. Karja gyorsan dolgozott, begyakorlott mozdulattal körözött a ronggyal a pulton. Villanásra látni engedte férfias hónalj szőrzetét. Közben a felkarján a megereszkedett bőr lágyan ringatózott. A látvány visszataszító volt.
Mikor végzett, odahajolt hozzám, kebleit felpakolta az alkarjára, és megkérdezte, hogy nem megyek-e haza vele, mert tetszem neki, meg amúgy is olyan régen volt már férfival. Mosolyogtam, nem döbbentett meg a kérés, sejtettem, hogy erre megy ki a játék. Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva igent mondtam, gondoltam majd lesz valami.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.83 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 04. 17. vasárnap 16:40
Nagyon de nagyon jooót nevettem!!!
#5 listike 2014. 03. 8. szombat 17:42
Elmegy.
#4 papi 2014. 01. 11. szombat 09:05
Egész jó
#3 Pontifex 2011. 12. 8. csütörtök 17:25
Azt nem tudom, hogy "q....." jó-e, viszont arra kíváncsi vagyok milyen az a "lepattant" kocsma?(Azt még csak érteném, hogy milyen a lepukkant....?)
#2 v-ir-a 2011. 12. 7. szerda 21:56
hát ez qurva jó volt 10 pont nyes
#1 Törté-Net 2004. 10. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?