A+ A-

Heidi Müller

Az autómat vittem a szervizbe kötelező revízióra, időre mentem, így azt mondták fél óra múlva kész is lesz. Gondoltam megvárom, beültem egy sarokba ahol fotelok voltak, és az üvegasztal tele volt régi újságokkal. Rövidesen német beszédre lettem figyelmes, a pultnál ülő munkafelvevő nem tudott szót érteni egy német nővel, aki az autója felől érdeklődött. Gondoltam segítek, évekig dolgoztam Német országban, így nyelvi problémáim nem lehettek. És persze hátulról nagyon jól nézett ki a német hölgy. Rövid világos szoknya volt rajt, amelyhez magas sarkú szandált hordott, ami még jobban kihangsúlyozta izmos, napbarnított lábai kecsességét. Vékony áttetsző blúz viselt, vörös haja a vállára omlott. Ahogy közelebb léptem nagyon kellemes parfüm illatot éreztem.
- Segíthetek ? - kérdeztem németül.
- Igen, nagyon jó lenne - válaszolta és felém fordult.
Meglepetésemben alig jutottam szóhoz, egy negyven év körüli nő állt velem szemben.
- Heidi, Heidi Müller - nyujtotta a kezét.
- Norbert, Norbert vagyok, mi a probléma.
Elmondta, hogy behozta az autóját javításra, de a pultnál lévő ember nem tud semmit mondani neki.
Tolmácsoltam a munkafelvevőnek a hölgy panaszát, aki örömmel vette a segítségemet. Kiderült, hogy ma már nem készül el az autó, mert valami alkatrészt a szomszéd városból tudnak csak beszerezni. Heidi bosszúsan vette tudomásul a hírt, elnézést kértem tőle a szerviz nevében, és biztosítottam arról, hogy másnap készen lesz az autója. Megkérdeztem tőle hol lakik, szívesen haza fuvarozom. Kiderült, hogy a kertvárosban van házuk, ami nekem nem is volt nagy kerülő.
Rövidesen elkészült az autóm, kifizettem, és útnak indultunk. Ahogy beült mellém szűk szoknyája még feljebb csúszott. Megdicsértem az izmos formás lábait, láttam jól esik neki a bók. Elmondta, hogy sokat teniszezik, és úszik, így próbálja karban tartani magát. Azt is megtudtam, hogy a férje nem sokat van Magyarországon, ugyanis ügyvédi irodája van Németországban és bizony az nagyon leköti.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 08. 9. vasárnap 07:20
Kellemes!
#7 listike 2014. 08. 8. péntek 16:57
Jó volt.
#6 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:31
Tetszik.
#5 A57L 2013. 07. 27. szombat 04:29
Egész jó.
#4 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 21:22
azt elhiszem
#3 vidraa 2008. 01. 9. szerda 13:35
szerintem nem csak a képzelete szülte a sztorit.
azt írja a nő ordítva élvezett el. ez nagyon jellemző a német nőkre. és az is, hogy első találkozásra már kefélnek veled. volt dolga a srácnak germán csajjal az biztos..........
szerintem tök jó...
#2 tiborg 2007. 07. 28. szombat 06:52
JO A KEPZELETED FIUKA!!
Van meg mas is?Ha nem
szaradtal ki,irj meg!!
#1 Törté-Net 2007. 07. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?