A+ A-

Egy lány emlékei 2. rész

Tehát, miután a hívatlan banda megzavarta izgalmasnak induló szeretkezésünket, elsétáltunk a parton, amely teljes sötétségbe, s a nyári éj titokzatos hangjainak és illatainak kavalkádjába burkolódzott. Távoli célként a strand lebegett előttünk, de nagyon lassan haladtunk, meg-megálltunk apró csókokra, simogatásokra, akárcsak idefelé jövet. Korábbi gerjedelmünk természetesen nem múlt el, úgy éreztem, mintha egy kis, forró nap égne az altestemben. De én akkor már elhatároztam magamban, hogy most övé lesz az elsőbbség...
Az események elmosódnak emlékezetemben. Valahogyan letértünk a sétányról, a part felé, ahol a hold átragyogott a fák sűrű lombján, és tisztán lehetett érezni a víz szagát. Egy fának dőlve csókolództunk, teljesen elmerülve egymásban. Éreztem, hogy mennyire keményen feszül a férfiassága, és kapkodó csókjaiból is kikövetkeztettem, hogy nagyon jól esne neki a megkönnyebbülés. Ezen ne múljon, gondoltam mosolyogva, és szépen lassan leguggoltam előtte. Felnéztem rá, láttam a sötétben ragyogó, meleg, kíváncsi tekintetét.
Lehúztam a cipzárt a nadrágján, a hang nagyon hangosnak tűnt az este csöndjében, amelyet csak a tücskök zenéje, a békák kuruttyolása és a lombok sóhaja szellőborzolta sóhajai törtek meg. Zoli ujjai a hajammal kezdtek játszani szelíden. Én remegő kezekkel húztam le a nadrágját, az alsóját, s megfogtam kőkeményen pulzáló, méretes péniszét.
Megnyaltam az ajkam a vágytól. Zoli felnyögött, s a mi közös szóhasználatunkkal élve, tovább "birizte" a hajamat, egyenként ujjai köré csavarva fürtjeim. Ezt nagyon szerettem. Akárcsak azt a testrészét, ami itt meredezett az arcomnál...
Végsimítottam rajta a kezemmel, s éreztem, már feltört makkjából az első örömkönny. Óvatosnak kell lennem, hogy kiélvezhesse, amit teszek vele, gondoltam. Apró puszikat adtam pénisze oldalára, ujjaimmal körülfontam a tövét, és simogatni kezdtem a zacskót. Zoli felnyögött, és a fának dőlve teljesen átadta magát nekem. Én hosszan, érzékien végnyaltam farkának sima, forró oldalát, körbe-körbe, mintha egy csigalépcsőn haladnék fölfelé. Amikor a makkjához értem, merész mozdulattal ajkaim közé kaptam, hátrahúztam a bőrt, és nyelvem hegyét erősen a nyílásra szorítva szívni kezdtem. Kedvesem felhördült, s én megijedtem, hogy ez talán kissé túl gyors... de ő szavak nélkül is tudatta velem, hogy jó neki, ne hagyjam abba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 05. 24. szombat 05:51
Nem rossz
#2 A57L 2013. 10. 20. vasárnap 04:13
Egész jó.
#1 Törté-Net 2004. 09. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?